Răzvan Ciobanu a urmărit siderat ieri o emisiune tv, în care medicul Constantin Stan a negat că iubita lui, Andreea Berecleanu ar avea vreo operație estetică.


CLIIMA20131206_0036_1.jpg

Razvan Ciobanu

Designerul este revoltat că iubitul Andreei Berecleanu a mințit și că nu s recunoscut nici măcar că aceasta are botox. El și-a exprimat indignarea pe internet. "Nu știu cum să spun delicat ceea ce gândesc, urmărind un "interviu" cu doctorul Constantin Stan, așa că... cum puii mei să spui că Andreea Berecleanu nu are nici măcar botox??? Atunci botul i s-a umflat de la sucul de morcovi ??? Căci dacă botox nu are, cu siguranță nici acid hialuronic în buze nu i-a pus... ", a afirmat designerul pe contul personal de Facebook.

CLIIMA20131206_0037_1.jpg

Razvan Ciobanu

"Pe bune sunt sătul de oamenii ăștia care nu au ouă la nici o vârstă să își asume nimic din ceea ce fac. nu este treaba nimănui să spună ce ți-ai făcut, sau nu ți-ai făcut... dar ce să te împingă să apari la tv și să spuii minciuni ?! Din punctul meu de vedere sunt doar două soluții, ori spui că ți-ai făcut, ori te faci că plouă și nu vorbești despre asta. Dar nu poți spune că NU... când este evident că DAAAAA", a scris Răzvan Ciobanu pe internet.

CLIIMA20131206_0035_1.jpg

Razvan Ciobanu


 
 
Loading...