Matinalul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani", profită de preselecţiile din ţară pentru noul sezon din „X Factor" pentru a se distra


Anul acesta, X Factor înseamnă <<mai mult decât voce>>, iar asta au înţeles-o în primul rând cei doi prezentatori ai supershow-ului, Răzvan şi Dani, care zilele astea străbat ţara în lung şi în lat alături de caravană în căutarea posesorilor de factor X. Cei doi nu se dau în lături de la nimic şi caută concurenţi în locuri ... greu accesibile, uneori bifând adevărate premiere în viaţa personală.

Chiar ieri, aflat la preselecţii la Arad, Răzvan a lăsat orice teamă deoparte şi s-a dat pentru prima oară cu caiacul, pe apele învolburate ale Mureşului. Deşi i-a fost teamă la început, spre final, Răzvan a prins curaj şi chiar a glumit, prefăcându-se că se răstoarnă cu caiacul, spre disperarea echipei X Factor. Tot ieri, haiosul matinal a făcut o vizită-fulger în fabrica de vagoane din Arad, deoarece, consideră el, ca şi in viaţă, dacă nu îţi construieşti singur locomotiva, nu e bine.

Dupã ce craiovenii, sibienii şi arădenii au demonstrat cã factorul X dã dependenţã şi au rãspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici sã demonstreze cã pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică, a venit rândul arădenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate. Mâine, echipa X Factor le dă întâlnire la Hotel Univers T., unde îi aşteaptă începând de la ora 09:00, urmând ca de aici, caravana să ajungă la Iaşi, pe 2 iunie, la Galaţi, pe 5 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții. 
 
Loading...