La scurt timp după ce Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR, Lucia Hossu-Longin, membră în Consiliul de Administraţie al TVR când s-a aprobat contractul pentru show-ul Andreei Marin «Preţuieşte Viaţa!», a dezvăluit ce fel de contract a negociat fosta «zână».


După ce a aflat pe ce sume de bani lucra Andreea Marin, Dan Negru a publicat pe pagina personală de Facebook opinia sa cu privire la acest lucru.

«Sunt dispus oricand sa-mi fac publica leafa din televiziune, inclusiv banii castigati in toti anii trecuti. In toata lumea civilizata a televiziunii starurile isi fac publice castigurile doar la noi e brambureala zvonurilor. Citesc ca Andreea Marin castiga 16000 euro pe saptamana de la TVR, dar probabil ca asta era suma pentru intreaga productie, nicidecum leafa unui prezentator.

Nu exista un astfel de onorariu in televiziunea din Romania, pe saptamana! Cred ca televiziunea ca breasla poate intra in normalitate facand publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus sa o faca!

Iata lefurile celor mai importanti moderatori europeni. Televiziunile la care lucreaza, fie publice , fie comerciale le fac publice. E vremea sa o faca si ai nostri...

Bruno Vespa- 1,2 milioane pe an

Carlo Conti - 2,3 milioane pe an

Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an

Stephan Raab- 1,6 milioane pe an», a scris el pe Facebook.

 
 
Loading...