Bijou nu este singura artistă de la noi care a ales un mod neobişnuit de a câştiga popularitate rapid.


Fetele de la Trident au cântat cu fundul la vedere. Frumoasa Roxana Blagu a apărut prima dată pe scenă în august 2004.

Alături de Andreia şi Loredana, ea a format trupa Trident. Cele trei fete nu s-au făcut remarcate pe scenă datorită talentului muzical sau mulţumită vreunei melodii care să spargă topurile muzicale, ci datorită look-ului lor original. Astfel, cele trei graţii blonde purtau în timpul concertelor blugi decupaţi la spate, care le lăsau fundurile la vedere.

Roxana Nemeş, lansată de iubitul impresar. Tânăra în vârstă de 23 de ani, originară din Târgu Mureş, a cochetat cu modelingul, a apărut în diverse videoclipuri, chiar şi la rubrica „Fata de la Pagina 3", însă abia după ce l-a cunoscut pe celebrul impresar Radu Groza a devenit vedetă.

Încet-încet, blonda şi-a consolidat şi cariera artistică. Roxana a participat şi la emisiunea „Next Diva", de la postul Euforia TV, unde s-a luptat cu alte fete pentru prezentarea unei emisiuni. Acum s-a axat pe cântat.

DJ Harra mixează în sânii goi. Dana Neacşu, aşa cum e trecută în buletin, sau DJ Harra, aşa cum e cunoscută pe scenă, s-a făcut cunoscută publicului după ce a mixat prin cluburi într-o ipostază lejeră: a apărut la platane în sânii goi.

Bruneta a făcut ravagii prin cluburile din ţară adoptând această modă, topless, şi nu doar că a reuşit să atragă mulţi petrecăreţi, dar a reuşit să impresioneze şi câţiva fotbalişti. Ultimul pe listă a fost chiar Alex Maxim, cel pentru care DJ Harra s-a „bătut" cu Mădălina Pamfile.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: