A ieşit din presă pentru politică, însă revine la tv! Cristina Ţopescu se pregăteşte să apară din nou pe micile ecrane. Ea a semnat deja cu un post de ştiri, unde va prezenta o emisiune.


Cristina Ţopescu va avea, de sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena 3 o nouă emisiune: „Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu", potrivit unui anunţ al televiziunii de ştiri.

"Producţia îşi propune să dezvăluie telespectatorilor, timp de o oră, noi perspective ale ştirilor săptămânii, detalii inedite la care publicul nu are acces, valenţe trecute cu vederea în tumultul şi agitaţia generate de acoperirea în regim de breaking news a ştirilor respective", se arată în comunicatul postului.

Cristina Ţopescu se va implica mai mult decât o fac alţi prezentatori de emisiuni în acest nou proiect.

"Emisiunea mea va include reportaje, filmate şi scrise de mine, montate de producătoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate în sensul că eu merg pe teren şi le fac, pentru că imaginea sigur că e semnată de colegii mei, cameramanii, al căror rol în acestă emisiune este extrem de important. Voi avea şi invitaţi în platou, va exista deci şi segmentul de talk-show. Pentru mine, însă, bucuria cea mai mare e că mă întorc pe teren, întotdeauna munca pe teren mi-a plăcut mai mult", a declarat vedeta tv.

Cristina Ţopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de ştiri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie a acestui an pentru a intra în PSD.
 
 
Loading...