Rodica Berceanu, prima soţie a cântăreţului Marian Nistor şi mama singurului său copil, a făcut astăzi mai multe dezvăluiri despre viaţa de care avut-o pe vremea în care era căsătorită cu artistul.


După ce Marian Nistor, component al trupei Savoy, a afirmat că fiul său, Radu, nu merită să apară apară la televizor şi că prima lui căsnicie a fost făcută mai mult din obligaţie, acesta din urmă a ţinut să lămurească lucrurile.

Femeia spune că Marian s-a însurat cu ea din dragoste şi că în niciun caz nu s-a pus problema de obligaţii, ea nefiind însărcinată atunci, aşa cum a afirmat Marian. În sprijinul afirmaţiilor făcute, ea a adus câteva fotografii de la cununia civilă cu artistul, imagini ce nu par să arate nicio urmă de constrângere pe faţa acestuia.

"M-a deranjat cel mai mult faptul că noi ne-am iubit şi totuşi eu sunt mama singurului lui copil. Eu nu i-am pistolul la tâmplă la cununia civilă. Cred că vrea să-i demonstreze soţiei lui că este singura lui iubire. El a fost căsătorit de trei ori, cu mine a fost însurat aproape opt ani. Eu aveam 18 ani când m-am măritat, el avea 24",a spus doamna Berceanu.

CLIIMA20120713_0071_1.jpg

Rodica, prima soţie a lui Marian Nistor

CLIIMA20120713_0070_1.jpg

Rodica, prima soţie a lui Marian Nistor

CLIIMA20120713_0069_1.jpg

Rodica, prima soţie a lui Marian Nistor

CLIIMA20120713_0068_1.jpg

Rodica, prima soţie a lui Marian Nistor

Cei doi s-au despărţit imediat după ce Marian Nistor a început să guste celebritatea.

"Ne-am despărţit atunci când el a început să fie cunoscut. Am trecut cu el prin situaţii foarte grele din punct de vedere financiar şi mă doare că vorbeşte acum urât de propriul lui copil.

El (n.r fiul lui Marian nistor) a suferit foarte mult, avea opt ani la divorţ şi eu mă consider vinovată că nu a reuşit în viaţă, dar e singurul meu copil.
După ce a divorţat de mine, a venit în casă cu următoarea lui soţie, de care a divorţat mai târziu. Am acceptat să mă viziteze cu următoarele lui soţii pentru că nu am vrut să se îndepărteze de copil. Eu l-am iubit foarte mult, pot să spun că a fost iubirea vieţii mele", a mai spus prima soţie a lui Marian Nistor.

Marian Nistor este acum căstorit cu Dorina, alături de care cântă în trupa Savoy

CLIIMA20120322_0052_1.jpg

Marian Nistor şi Dorina Paraschiv Nistor

Loading...