Show-ul de la Pro Tv de vineri, 15 martie, a fost cea mai vizionată ediţie de la lansare şi până acum, atât la nivelul publicului comercial, cât şi al întregului public din mediul urban.


Emisiunea ‘Romanii au talent” de la ProTV isi doboara de la saptamina la saptamina propriile recorduri, ajungind sa atinga cifre impresionante. Editia de vineri, 15 martie a inscris un nou record absolut, emisiunea obtinind cele mai bune cifre de audienta de la lansarea sa din urma cu doi ani, atit la nivelul publicului comercial din mediul urban, cit si la nivelul intregului public din mediul urban.

Mai mult decit atat, pe publicul commercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, emisiunea “Romanii au talent’ difuzata aseara este pe locul al 3-lea ca audienta in istoria monitorizarii TV, dupa meciurile Rapid - Steaua si Middlesbrough - Steaua din Europa League (Cupa UEFA) din 2006.

In minutul de maxima audienta de la 22.08 emisiunea “Romanii au talent” era urmarita de aproape 7 milioane de romani, iar in minutul de la 22.53, show-ul de la ProTv inregistra pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinde intre 18-49 de ani, un virf de audienta de 37,3 puncte de rating si o cota de piata uluitoare de 70,5% cota de piata, de 18 ori mai mare decit cea inregistrata de Antena 1 – 2,9 puncte de rating si 5,5% cota de piata.
Programul “Romanii au talent” difuzat de ProTv vineri seara a spulberat din nou concurenta, fiind lider detasat la nivelul tuturor categoriilor de public.

Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent”  difuzata intre 20.31 – 22.55 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani una record de 29,5 puncte de rating si a atins o cota de piata uluitoare de 55,6 procente, de 6 ori mai mare fata de cea a Antenei 1 care a inregistrat doar 4,9 puncte de rating si 9,3% cota de piata.

Programul de la ProTv  a inregistrat o audienta record de peste 6 ori mai mare fata de Antena 1 si pe intreg publicul din mediul urban. Astfel, in timp ce ProTv inregistra o audienta de 28,5 puncte de rating si 48,7 % cota de piata, fiind urmarita in medie de 3 milioane de telespectatori, Antena 1 obtinea doar de 4,6 puncte de rating si 7,9% cota de piata.

“Romanii au talent” a fost lider de piata absolut si la nivelul intregii tari cu o audienta medie 29,0 puncte de rating si o cota de piata de 47,3 procente, fiind urmarita in medie de peste 5 milioane si jumatate de romani. Antena 1 s-a clasat pe locul al 2-le cu o audienta de aproape 7 ori mai mica fata de ProTV: 4,3 puncte de rating si 7,0% cota de piata.

 
 
Loading...