Roxanei Nemeş a dat lovitura căci, în cel mai recent videoclip al său intitulat „Tu Amor”, a filmat alături de dublura lui Daniel Craig, actorul irlandez care îl interpretează pentru a treia oară pe James Bond.


Uwe Dai, românul de 34 de ani care trăieşte în Anglia şi care este bucăţică ruptă din Craig, este înnebunit şi el după maşini scumpe, vodca-martini, dar şi după femeile frumoase.

Astfel, frumuşelul cu structură atletică s-a apropiat mai mult de Roxana în pauzele de la filmări şi i-a dat de înţeles că i-ar plăcea s-o cunoască, după care a invitat-o la masă.


Cântăreaţa nu l-a refuzat într-un mod categoric, ci i-a spus un „Nu!" cu zâmbetul pe buze, ceea ce l-a determinat pe James Bond de România să mai încerce.

După mai multe zile de insistenţe, cântăreaţa a luat o altă atitudine, mai sobră, care l-a făcut apoi să înţeleagă că se chinuieşte degeaba. Destul de amărât după încercarea eşuată, Uwe a plecat la Londra, unde se pregăteşte alături de Daniel Craig pentru lansarea celui de-al 23-lea film din seria "James Bond".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: