Roxana Sârbu, una dintre fostele membre ale trupei Trident, a vorbit într-un recent interviu despre motivul care a dus la dispariţia trupei cunoscute mai ales pentru costumaţiile sexy, cu fundul la vedere.


"De pe vremea trupei Trident s-au schimbat foarte multe lucuri. Acum, foarte mulți cântăreți și trupe de la noi sunt cunoscuți afară și au foarte mult succes. Noi, fetele din trupa Trident, nu ne-am crezut niciodată mari cântărețe sau mari voci.

A fost un proiect frumos și o perioadă minunată din viața noastră. Eu încă mai țin legătura cu fostele mele colege, suntem în continuare prietene. Se câștigă bani frumoși din muzica românească, dar asta e. Trupa s-a destrămat după ce eu m-am hotărât să-mi întemiez o familie" a declarat Roxana, pentru ziarul Ring.

Fosta membră a trupei Trident a avut ulterior cu Marcel Sârbu, de care însă s-a despărţit deşi au împreună un copil.


"Roxana urmăreşte să mă distrugă şi să mă facă de bani. De ce crezi că a vrut să facă un copil cu mine? Când am cunoscut-o nu avea nimic, nici bani, nici servici, nici casă, nici haine pe ea. Ştia că am bani şi pot să-i ofer copilului tot ce-şi doreşte" a declarat Marcel pentru sursa citată.

Loading...