De Valentine's Day, Andrei Leonte le aduce fanilor cel mai frumos cadou. Câştigătorul X Factor lansează mâine, în premieră la Morning Zu şi Neatza cu Răzvan şi Dani prima sa piesă. De asemenea, Andrei va concerta mâine seară la evenimentul organizat de Radio Zu de Valentine's Day: Zu loves YOU, în Afi Palace Cotroceni. Andrei este şi cel care a compus versurile melodiei ce va fi lansată mâine.


Câştigătorul X Factor va face mâine primul mare pas din cariera sa. Andrei Leonte le aduce fanilor, într-o zi dedicată iubirii, primul său single, o piesă care se anunţă a fi una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale anului 2012. Piesa va putea fi ascultată mâine dimineaţă, în premieră în emisiunea lui Mihai Morar, mentorul lui Andrei, de la Radio Zu, urmând ca apoi, telespectatorii Antenei 1 să îl poată vedea şi asculta la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Pentru realizarea melodiei, Andrei a lucrat cu Laurenţiu Duţă. Acesta l-a cunoscut pe Andrei la X Factor, la vizita la casele juraţilor, acolo unde Mihai Morar l-a invitat în calitate de consultant.

Cei doi au avut ocazia să lucreze şi pe parcursul galelor live, Laurenţiu fiind cel care s-a ocupat de reorchestrarea pieselor cântate de finaliştii X Factor pe parcursul celor zece gale.  Andrei s-a implicat şi el activ la realizarea piesei, el fiind cel care a compus versurile.


Andrei Leonte este câştigătorul primului sezon X Factor România. Super show-ul care a doborât recordurile de audienţă din întreaga lume a fost difuzat în această toamnă de Antena 1.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: