Silviu Prigoană a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, în perioada în care era certat cu soţia lui, Adriana Bahmuţeanu. Omul de afaceri a făcut un pariu cu prezentatorul TV, în urma căruia îi este dator acestuia cu 15.000 de euro.


Prigoană a spus că nu se va mai împăca niciodată cu Bahmu şi că, dacă va face acest lucru, îi va da lui Măruţă 15.000 de euro. Marţi după-amiază, omul de afaceri şi soţia lui au făcut pace, Adriana mutându-se din nou în casa lui.

Cătălin Măruţă l-a contactat pe Silviu Prigoană pentru a-şi recupera banii câştigaţi în urma pariului, însă omul de afaceri i-a trimis nişte fotografii cu el şi copii lui şi ai Adrianei, în locul sumei datorate.

Ana Maria Vladislav stă de trei zile în faţa casei lui Prigoană

CLIIMA20130509_0068_1.jpg

Ana Maria Vladislav stă de trei zile în faţa casei lui Prigoană (captură: Pro TV)

Prezentatorul Happy Hour a făcut public un schimb de mesaje dintre el şi Prigoană, în care acesta îl anunţa că nu îşi va onora pariul. "Prigoană mi-a dat nişte imagini pe care le trimite la toată presa şi pentru care cere nu ştiu câţi bani. Asta este problema lui. Eu nu am cerut nici o fotografie şi nici nu am de gând să folosesc pozele trimise de el. Face acest lucru pentru ca lumea să vadă ce tată bun e el", a spus Măruţă.

Silviu Prigoană i-a dat replica lui Cătălin, prin intermediul unui reporter Pro TV, care stă de câteva zile în faţa vilei omului de afaceri.

"Măruţă mi-e dator cu 1.000 de euro şi vă explic cum: pariul a fost că mă împac cu Adriana. Eu nu am fost certat cu ea, deci nu aveam cum să mă împac, aşa că pariul nu are obiect. Eu am fost în emisiune pentru 10.000 de euro şi am făcut 6 poze, 1.000 de euro poza, deci 6.000 de euro. De aici rezultă 16.000 de euro, deci Măruţă mai are să îmi dea 1.000 de euro", a declarat Prigoană.


Loading...