Gabriela Cristea şi Marcel Toader au semnat luni dimineaţă primele acte din procedura de divorţ dintre ei. Marţi după- amiază, cei doi s-au văzut pentru prima dată în calitate de foşti soţi, iar revederea lor se pare că a reaprins focul care i-a ţinut unul lângă altul timp de cinci ani, cât au fost căsătoriţi.


Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Happy Hour, unde a povestit cum a fost prima întâlnire cu fostul ei soţ.

"Astăzi m-am întâlnit cu Marcel, din întâmplare. După ce s-a întâmplat astăzi, am să spun că mă mai gândesc dacă dau divorţ sau nu. Astăzi, el a fost la mine la birou, să ia nişte acte. S-a întâmplat să fiu şi eu acolo şi asta a fost", a declarat aceasta.

Întrebată despre ce s-a întâmplat în clipele în care au fost împreună din nou, Gabi s-a limitat la un cântec foarte sugestiv. "Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut", a glumit aceasta.

Vedeta a făcut şi o dezvăluire incitantă despre discuţia dintre ea şi Marcel Toader. "După ce a plecat Marcel, fina mea mi-a spus că discuţia dintre noi doi nu a fost una în contradictoriu şi, nicidecum o discuţie serioasă, ci doar un flirt", a mărturisit Gabriela.

Aceasta a recunoscut că prezenţa fostului ei soţ i-a readus simţurile la viaţă. "Eram foarte obosită, nu am dormit decât patru ore azi-noapte. Dar el m-a trezit instantaneu. M-a revigorat", a mărturisit vedeta.


 
 
Loading...