Şerban Huidu şi-a recăpătat verva de altădată. Cu zâmbetul pe buze şi pus pe şotii, el a fost surprins, zilele trecute, la o terasă, împreună cu soţia sa şi o prietenă.


Îmbrăcat lejer, degajat şi vizibil refăcut după accidentul pe care l-a suferit, iarna trecută, la schi, în Austria, "cârcotaşul" şi-a scos soţia la o terasă în Bucureşti pentru a lua prânzul împreună.

De mână cu soţia sa şi alături de o prietenă, „Cârcotaşul” se îndreaptă spre maşină

Cei doi n-au fost singuri, însă, ei fiind însoţiţi şi de o prietenă. Dacă doamnele şi-au comandat limonadă, Şerban a preferat să consume doar apă plată. După ce au luat masa şi au stat puţin la taclale, cei trei s-au îndreptat spre parcarea în care familia Huidu avea maşina.

 În parcare, face glume cu încasatoarea

Aici, Şerban a schimbat câteva vorbe cu încasatoarea, care a fost mai mult decât încântată să vadă ce client are. Mai mult, în stilul caracteristic, "cârcotaşul" a făcut şi câteva glumiţe, înveselind-o pe încasatoare, care era numai un zâmbet. Apoi, realizatorul tv s-a urcat la volanul maşinii, ceea ce ne face să credem că şi-a revenit bine după accidentul suferit astă iarnă.

Apoi, se urcă la volan şi pleacă

Vezi aici GALERIE FOTO


A avut probleme cu piciorul şi mâna dreaptă

Vedeta Prima TV a fost surprinsă de fotoreporterii Click !, în luna februarie, la scurt timp de la accident, la o plimbare prin cartierul în care locuieşte.

14 februarie- Huidu, surprins imediat după întoarcerea în ţară

Era mai slab cu cel puţin 15 kg, avea cearcăne adânci sub ochi şi era neras. În plus, felul în care mergea lăsa să se vadă că avea ceva probleme la partea dreaptă a corpului. De altfel, cât timp s-a plimbat, Şerban nu şi-a scos deloc mâna dreaptă din buzunarul hainei.

S-a accidentat la schi, la 29 decembrie 2010

Anul trecut, în data de 29 decembrie, Şerban Huidu a suferit un grav accident la schi, în Austria. Aflat pe pârtie, Huidu a încercat să evite nişte copii.

El a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. În urma impactului, Şerban a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost dus cu elicopterul la spitalul din Innsbruck. „Cârcotaşul" a fost câteva zile în comă indusă pentru ca medicii să-i poată acorda îngrijirile necesare.

Citeşte si:

EXCLUSIV: Huidu are probleme cu piciorul şi mâna dreaptă VIDEO

Şerban Huidu a petrecut vacanţa în Grecia, în perioada revoltelor!

Huidu: «Le mulţumesc colegilor şi cel mai mult, lui Mişu»


 
 
Loading...
Citeste tot despre: