Sunt celebre şi frumoase de pică, dar încă-şi mai caută sufletul pereche. Unele dintre ele au crezut că şi-au găsit jumătatea, dar timpul a dovedit că s-au înşelat. Fie au avut relaţii de lungă durată, care nu au condus, însă, nicăieri, fie au fost căsătorite, dar căsnicia lor nu a funcţionat. Acum sunt singure şi în aşteptarea unei noi iubiri. Aviz, domnilor interesaţi! De exemplu, Claudia Pătrăşcanu nu mai are iubit de mai bine de 12 luni.


În ciuda diferenţei de religie şi a mentalităţii, Claudia Sexxy (32 ani) a avut o relaţie de trei ani cu un cetăţean de origine turcă. După ce s-a despărţit de Refik, aşa cum îl chemă pe fostul ei iubit, bruneta a recunoscut că a suferit foarte mult. Deşi au avut câteva tentative de împăcare, toate au eşuat, astfel că fiecare dintre ei şi-a văzut, la un moment dat, de drumul lui.

„Au existat anumite lucruri care au dus la despărţire. Primii doi ani au fost minunaţi, iar in ultimul an lucrurile s-au răcit între noi. A stat mai mult plecat prin Africa, au intervenit discuţii şi cred că este vorba de faptul că avem culturi diferite. Distanţa ne-a omorât, ne certam destul de des, intervenise şi monotonia. Era şi gelos", a declarat Claudia imediat după despărţirea de Refik.

A trecut mai bine de un an de când s-a separat de Refik, dar nici un alt bărbat nu a mai reuşit să ajungă la inima Claudiei. „Trebuie să mă găsească el pe mine, nu eu pe el. Recunosc să sunt destul de pretenţioasă. Îmi place să aleg. Nu trebuie să facă, totuşi, ceva wow ca să mă impresioneze. Trebuie doar să fie romantic, atent, natural şi să aibă simţul umorului", ne-a făcut cântăreaţa portretul bărbatului cu şanse de a o cuceri.

Rocsana creşte singură două fetiţe

CLIIMA20130302_0097_1.jpg

Solista Claudia al cărei nume de scenă este Sexxy s-a despărţit anul trecut de turcul Refik cu care s-a iubit trei ani (Foto: Playboy)

Este o femeie frumoasă, la care visează mulţi bărbaţi, şi, totuşi, nu a avut noroc în dragoste. Rocsana Marcu (32 de ani) îşi creşte singură fetiţele, pe Mayra (5 ani) şi pe Indira (un an), care au taţi diferiţi. Despre Florin Moldoveanu, tatăl Indirei, Rocsana a povestit la o emisiune tv că relaţia lor s-a deteriorat după ce s-au mutat împreună.

„Eu eram obişnuită să stau singură, el la fel. Era gelos, mă suna mereu să mă întrebe unde sunt. Nu a fost să fie, dar nu regret nimic, pentru că am luat deciziile bune şi m-am gândit la copii", a declarat Rocsana, care a mai mărturisit că îi este groază să înceapă o nouă relaţie.

Gina Pistol nu mai crede în Făt-Frumos, caută dragostea adevărată

CLIIMA20130302_0099_1.jpg

Solista Claudia al cărei nume de scenă este Sexxy s-a despărţit anul trecut de turcul Refik cu care s-a iubit trei ani (Foto: Playboy)


În luna decembrie, Gina Pistol (32 de ani) a pus punct relaţiei pe care o avea de şapte luni cu fotbalistul Mihai Răduţ. Sportivul era mai mic cu nouă ani decât fostul iepuraş Playboy. Se pare că această diferenţă mare de vârstă a fost motivul care a dus la ruptură. Pe de altă parte, Gina s-ar fi speriat în momentul în care între ea şi mai tânărul ei iubit au apărut discuţii legate de căsnicie şi copii. Cât despre calităţile pe care ar trebui să le întrunească următorul ei iubit, Gina nu pare o femeie exigentă. „Trebuie să existe chimie între noi şi să aibă până în 40 de ani. Numai când eram mică mă uitam după Făt-Frumos", ne-a spus blonda.

Raluca de la Bambi a rupt două logodne

CLIIMA20130302_0098_1.jpg

Solista Claudia al cărei nume de scenă este Sexxy s-a despărţit anul trecut de turcul Refik cu care s-a iubit trei ani (Foto: Playboy)


Chiar dacă este mai mică decât ea cu trei ani, Denisa, de la Bambi, i-a luat-o înainte surorii ei, Raluca. La doar 25 de ani, Denisa este deja căsătorită, în timp ce Raluca (28 de ani) încă îşi mai caută perechea. Jumătatea blondă a formaţiei Bambi a fost implicată în relaţii de durată, dintre care notorie este cea cu fotbalistul Niki Mitea.

După Mitea, Raluca a început o relaţie cu Răzvan Ispas, care a dus la logodnă, dar s-a împotmolit în drumul spre altar. „Îmi plac bărbaţii maturi, inteligenţi, calmi şi eleganţi, iar aici mă refer la eleganţa interioară. Ca aspect fizic, nu am un prototip, am trecut de faza asta", ne-a descris Raluca bărbatul ideal din punctul ei de vedere.

Tania Budi îşi ascunde iubiţii?

CLIIMA20130302_0101_1.jpg

Solista Claudia al cărei nume de scenă este Sexxy s-a despărţit anul trecut de turcul Refik cu care s-a iubit trei ani (Foto: Playboy)


Are 44 de ani, dar bărbaţii întorc capul după ea pe stradă ca după o puştoaică de 18 ani. Nu a dus niciodată lipsă de admiratori, şi totuşi Tania Budi nu a fost niciodată căsătorită, iar momentan este singură.

Ultima relaţie oficială a vedetei a fost cea cu fotbalistul Adrian Cristea, idilă care a şi făcut vâlvă în presă. A fost, însă, o poveste de dragoste scurtă, care s-a terminat după câteva luni. „Este un tip ok, nu e monosilabic, aşa cum se crede", spunea la acea vreme blonda despre fotbalistul care s-a iubit până de curând cu Bianca Drăguşanu. Din păcare, relaţia cu Cristea s-a dovedit doar un foc de paie. De când a încheiat relaţia cu el, Tania Budi nu s-a mai afişat cu nici un alt bărbat.

«Mama Natură», cuminte după divorţ

CLIIMA20130302_0100_1.jpg

Solista Claudia al cărei nume de scenă este Sexxy s-a despărţit anul trecut de turcul Refik cu care s-a iubit trei ani (Foto: Playboy)

S-au iubit nouă ani, dintre care şase au fost căsătoriţi. Laurenţiu, bărbatul care a condus-o pe Roxana Ionescu (27 de ani) la altar i-a înşelat încrederea, iar infidelitatea acestuia a dus la divorţ.

Soţul ei s-a îndrăgostit de o altă femeie, care era, culmea, chiar sora naşei lor de cununie. Răul făcut nu a mai putut fi reparat. Roxana şi Laurenţiu s-au separat oficial în vara lui 2012, dar vedeta a declarat la acea vreme că între ei relaţia se răcise cu un an şi jumătate în urmă. De când a divorţat, „Mama Natură" este singură, în ciuda faptului că are mulţi curtezani. Ea spune că atunci când în viaţa ei va apărea bărbatul potrivit va simţi asta şi că încă mai crede în instituţia căsătoriei.

 
 
Loading...