“Cum e sacul, şi peticul”, spune o vorbă românească şi i se potriveşte-mănuşă lui Carmin Ionescu. Clocotesc hormonii în băiatul lui Marian Ionescu şi se pare că vrea să-şi treacă pe lista de cuceriri numai femei celebre. Chitaristul a pus ochii pe sexy-casnica Nicoleta Matea şi o presează cu mesaje de amor. 


De când a spus că divorţează, Nicoleta Matea (27 de ani) a devenit ca o tablă de darts! Toţii bărbaţii vor să "ţintească". Frumoasă, cu un pictorial la activ în Playboy, deja vedetă şi destul de pricepută şi în bucătărie, aceasta a intrat rapid în vizorul vânătorilor de "pradă" proaspătă, aşa că de la bărbaţi obişnuiţi, până la cei care apar pe sticlă, îşi doresc să o "combine" pe roşcata simpatică. Printre cei care fac în momentul de faţă "pressing" la Nicoleta, se numără şi băiatul lui Marian Ionescu, Carmin, chitarist în formaţia Direcţia 5.

Carmin cântă cu tatăl său, Marian Ionescu, în trupa Direcţia 5

CLIIMA20140609_0159_1.jpg

Nicoleta Matea s-a remarcat în sezonul al doilea al emisiunii “MasterChef” de la PRO TV. Apoi a pozat în Playboy în martie 2014

Simpatic şi destul de talentat în ale muzicii, se pare că tânărul de 29 de ani vrea să-şi depăşească părintele la capitolul cuceriri. Weekendul acesta, Carmin şi-a făcut planul: a început cu cererea prieteniei pe Facebook, apoi cu o tonă de "like-uri" la pozele sexy ale Nicoletei şi, "lovitura de graţie", i-a dat mesaje siropoase,în privat, sexoasei bucătărese.


Din păcate, băiatul n-a avut succes, deşi s-a chinuit cu mult talent. Contactată de Click!, Nicoleta a recunoscut că primeşte mesaje de la Carmin Ionescu, însă habar nu avea că este un personaj monden.

"A, da, e adevărat, am primit mesaje de la un Carmin, dar nu ştiu cine este. Mi-a scris să ieşim, dar eu primesc mesaje de la foarte mulţi bărbaţi, nu pot să ies cu toţi". Pe viitor, Carmin ar trebui să ia lecţii de la tatăl său, nu doar de muzică, ci şi de agăţat.

Săptămâna trecută, Click! a scris că Nicoleta Matea vrea să divorţeze de Petre

CLIIMA20140609_0160_1.jpg

Nicoleta Matea s-a remarcat în sezonul al doilea al emisiunii “MasterChef” de la PRO TV. Apoi a pozat în Playboy în martie 2014

 
 
Loading...