Au trecut mai bine de şapte ani de când maestrul Dan Spătaru nu mai e lângă ea, însă nici acum nu-i vine să creadă că l-a pierdut.


Văduva Sida Spătaru ne-a povestit cum e viaţa fără sufletul ei pereche.

„Pentru mine, Dan este viu. El este plecat într-un turneu lung şi va veni acasă, aşa cum făcea de fiecare dată. Şi mă uit mereu pe geam... poate vine, poate aud cum deschide poarta.

Cel mai rău îmi pare că n-a apucat să-şi vadă nepoţica, pe Măriuca, pe care a aşteptat-o mult. Îl visez mereu pe scenă, dar fără să cânte.

În atâţia ani, o singură dată mi-a vorbit în vis, mi-a zis să-i dau o bluză, pentru că îi este frig. A doua zi am dat de pomană.

Nu am renunţat la nici un lucru de-al lui, doar hainele i le-am dat", a declarat Sida Spătaru pentru Click!

Dan Spătaru a murit acum şapte ani

CLIIMA20111019_0196_1.jpg

Dan Spătaru a murit acum şapte ani

Invitată la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescu, „Patrimoniul cultural românesc-Temistocle Popa", eveniment ce a avut loc ieri, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Sida Spătaru ne-a mărturisit că de şase ani se luptă să scoată şi ea un volum despre regretatul artist.

„Cartea a fost visul lui, iar eu mă lupt de şase ani să i-l îndeplinesc. Are peste 40 de ani de carieră, trofee, premii şi a reuşit şi un record de peste 16 minute de aplauze din partea publicului", a mai spus văduva.

Mai citeşte:

Soţia lui Dan Spătaru, furioasă pe Moculescu: «E o şulfă ordinară»

Loading...
Citeste tot despre: