Silviu Prigoană a vorbit la Acces Direct despre noul scandal în care se află cu soţia lui, Adriana Bahmuţeanu.


Prigoană a explicat de ce au ajuns să se certe din nou la cuţite şi totodată a dat detalii picante cu privire la relaţia sa cu Ramona Cadar, doctoriţa cu care s-a presupus că a avut o aventură acum mai mult timp.


«Adriana este o bună actriţă, plânge la comandă. Joacă un rol unde reuşeşte să prostească pe toată lumea. Ea trăieşte în lumea ei. Pentru ea, repet, fericirea înseamnă acţiuni şi bani, nu sănătatea copiilor ei. Ea nu are conceptul de familie. Adriana s-a prefăcut că mă iubeşte. Într-o iubire nu se negociază lucrurile. Nu ştiu dacă m-a iubit vreodată. Foarte important este ca ea să îşi iubească familia şi copiii.

Acum 12 ani ea trebuia să fie mamă purtătoare. După aceea a apărut povestea de dragoste. Eu de aia m-am căsătorit cu Adriana, ca să facem copii. Discuţia iniţială dintre mine şi ea a fost ca ea să-mi facă un copil. Ea s-a oferit să-mi facă un copil. Dacă mă iubea nu deschidea permanent discuţii de bani şi prostii. Când iubeşti pe cineva, îl iubeşti necondiţionat.

CLIIMA20140507_0190_1.jpg

Adriana Bahmuteanu


Eu am renunţat la tot pentru iubire. După ce m-am căsătorit cu adriana nu am mai realizat nimic în viaţa asta. Mi-a făcut şi o plângere penală, a făcut tot felul de nenorociri. Ea şi-a făcut rău cu mâna ei. Eu nu ştiu ce vrea să acumuleze ea, habar nu am ce face cu banii. E problema ei dacă vrea să fie cea mai bogată din cimitir.

De două zile văd că a luat-o razna iarăşi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, Adriana ştie, Nu există scandaluri şi certuri acasă, că nu avem timp. Eu nu am ieşit să spun că e nespălată, cum a spus ea. De ce a stat cu mine dacă sunt nespălat? Vă spun eu de ce, pentru bani! Eu am trecut peste tot, peste aventurile ei şi peste faptul că m-a denigrat. Am o carte de telefon despre aventurile Adrianei, dar nu am luat în seamă, că nisi eu nu am fost uşă de biserică. Dar eu cu Argentina şi cu doctoriţa (Ramona Cadar -n.r.) nu am avut relaţii sexuale.Acasă este linişte, nu ne batem. Aşa pare, aşa lasă impresia Adriana. Noi avem o viaţă de familie liniştită. Eu cu Adriana ne vedem foarte puţin. Noi nu dormim separat. Când îl apucă plânsul pe cel mic, abia atunci dormim separat. Pentru mine nu e o bucurie să am bani în cont şi copiii bolnavi. Eu mă bucur de alte lucruri, spre deosebirede Adriana», a spus Silviu Prigoană la Acces Direct.

«Orice ar fi, eu la copiii mei nu renunţ! Eu nici azi nu i-am cerut nimic. Am vrut doar să se poarte decent, ca o doamnă! Ea îşi cuantifică viaţa şi familia în ce maşini şi poşete au unii şi alţii?», a adăugat Silviu Prigoană.

Loading...