S-a îngrăşat şase kilograme, însă a avut ambiţie şi a ajuns în doar două săptămâni la greutatea de dinainte. Prezentatoarea Adela Diaconu a slăbit 6 kilograme cu tenis şi schi.


În perioada sărbătorilor, prezentataorea postului din Nova TV, Adela Diaconu a mâncat  fără să aibă vreo reţinere la vreun preparat tradiţional. Sarmalele, salata de boeuf au fost în topul preferinţelor culinare, însă acestea au avut repercusiuni asupra siluetei sale. De la 58 de kilograme, frumoasa blondă a ajuns să cântărească 64 de kg, ceea ce i-a produs un disconfort, mai ales că rochiile nu se mai aşezau aşa bine. Adela nu a disperat ci a găsit imediat soluţia. Nu a pus lacăt pe frigider, ci a făcut mişcare o oră şi jumătate în fiecare zi.


"Am încercat să mănânc foarte multe salate şi-mi prepar sucuri din legume şi fructe. Cât mai puţini carbohidraţi, şi cât mai multă mişcare. Fac tenis şi merg la schi. Ambele solicită foarte mult muşchii, şi nu am scăpat doar de cele 6 kilograme, dar m-am tonifiat foarte bine, iar silueta mea a revenit la normal", ne-a spus Adela Diaconu.

Vedeta nu face sport, la sală, ci preferă să-şi antreneze muşchii altfel.

"Nu-mi place să merg la sală, prefer să fac abdomene acasă ori să alerg pe stadion", ne-a mai spus ea. 
 
Loading...
Citeste tot despre: