Spre sfârşit de an, cântăreţii români sunt tot mai solicitaţi de companii private pentru petreceri şi concerte în aer liber sau cluburi. Smiley este unul dintre soliştii care fac show de fiecare dată, iar preţul pe care ajunge să-l încaseze la final de an pentru un singur spectacol este pe măsură: 10.000 de euro.


Cunoscut ca solist în trupa Simplu, iar mai nou ca jurat la "Vocea României" de la Pro TV, lui Smiley i-a crescut cota în ultima vreme. Şi asta pentru că face show de fiecare dată când este solicitat în spectacolele pe care le susţine.

Alex Velea: 3.600 €

Dan Bălan: între 10.000 - 15.000 €


Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria (30 de ani), cântă live, împreună cu o trupă de instrumentişti.

Antonia: 4.000 €

Andreea Bănică: 3.600 €


Pentru un show în această perioadă a anului, el este plătit regeşte: cu 10.000 de euro. În mod obişnuit, el încasează între 3.000 de euro şi 7.000 de euro pentru un show. Spectacolele interpretului sunt apreciate, pentru că acesta a lansat numai hit-uri în ultima vreme şi de fiecare dată cântă live, iar cota i-a crescut de la an la an.

Andreea Bălan: între 2.100-2.700 €


În ultima vreme, Smiley a investit foarte mult şi în Casa de Producţie HaHaHa Production, unde colaborează cu foarte mulţi artişti, printre care Alex Velea sau Sore, dar şi cu mulţi tineri aflaţi la început de drum. Nici Andreea Bălan nu se poate plânge că nu-i merge bine. Dacă cineva şi-o doreşte, de exemplu, să cânte live, are două opţiuni.

Pentru 2.100 de euro, blonda  poate urca pe scenă alături numai de dansatoarele sale. Dacă în spectacol apare şi Petrişor Ruge, cel cu care a participat la „Dansez pentru tine" şi care a devenit DJ, preţul creşte cu încă 600 de euro, adică ajunge la 2.700 de euro.

Pe Andreea Bănică organizatorii de spectacole o pot avea pentru 3.600 de euro, în timp ce Antonia încasează la un concert 4.000 de euro, iar Alex Velea 3.600 de euro. Cel mai scump dintre artişti pare să fie Dan Bălan, ex- O-Zone, care are tariful de 15.000 de euro, dar, după o negociere aprigă, mai poate lăsa la preţ până sub 10.000.  


 
 
Loading...