Nati Meir a fost prezent în studioul Antenei 1 pentru a vorbi despre condiţiile în care a stat închis la penitenciarul Rahova, acolo unde este închis şi Adrian Năstase.


UPDATE  Se pare că fostul parlamentar a fost afectat de Sindromul coronarian acut.

Termenul de sindrom coronarian acut este utilizat pentru orice condiție declanșată brusc și caracterizată printr-un diminuarea fluxului sanguin către inimă.

UPDATE Nati Meir a fost transportat de urgenţă la spital. Acesta are tensiunea foarte crescută. Medicii nu ştiu exact ce are. Va ajunge la spital pentru mai multe investigaţii. În momentul când medicii au ajuns la el este într-o stare inconştientă.

Realizatorii emisiunii Acces Direct au vrut să îi pregătească omului de afaceri israelian o supriză. Aceştia au făcut o machetă care să arate ca celula în care a fost el închis.

Fostul politician a avut un şoc în momentul acela şi i s-a făcut rău. În momentul transmiterii acestei stiri Nati Meir este consultat de medicii Smurd care au ajuns în aproximativ cinci minute la faţa locului.

Înainte de acest nefericit incident Nati Meir a vorbit despre condiţiile din Penitenciarul Rahova şi de fostui său coleg de celulă, bărbat care va împărţi aceeaşi cameră şi cu Adrian Năstase.

"Miroase toaleta şi au fost zile în care nu este apă. Sunt şi gândaci dar gardienilor nu le pasă. Am găsit şi şoareci. Nici să te odihneşti nu prea poţi. Pentru că este în permanenţă gălăgie. Singurul avantaj este că nu stai decât cu un om în celulă. Acum, dacă esti un om normal la cap tâmpeşti acolo.

Colegul lui Năstase a fost închis pentru luare din mită. Este un om energic şi de treaba. El spune că nu este vinovat. Acum nu ştiu ce să cred", a spus fostul politician la Antena 1.

 
 
Loading...