Violeta Pavel este soţia cântăreţului este Marcel Pavel de 20 de ani. Aceasta a jucat un rol important în organizarea spectacolului "Very Classic", pe care artistul l-a  susţinut de Florii, la Sala Palatului. Deşi este însărcinată în 7 luni, cu cel de-al treilea copil al cuplului, Violeta a ţinut să fi alături de soţul ei în acest moment important.


Violeta ii va face un cadou lui Marcel in luna iunie, cind va aduce pe
lume o fetita.Cei doi mai au doi copii, Richard de 17 ani si Sasha de 14
ani si jumatate. Soţia lui Marcel Pavel este la fel de sexy, chiar dacă poartă în pântece un bebeluş. De când este însărcinată, ea nu a luat foarte mult în greutate.

"M-am îngrăşat aproape 10 kilograme. Cea mai mare problemă o am cu hainele. Nu prea am găsit ţinute pentru femei gravide, care să îmi placă. Până acum am tot purtat ce am găsit prin dulap", a spus Violeta pentru Click.

Chiar dacă este însărcinată, soţia lui Marcel Pavel este în continuare o femeie foarte cochetă. La concertul artistului de la Sala Palatului, aceasta a îmbrăcat o rochie foarte sexy.

Ca un semn de preţuire, acompaniat de Marian Mexicanu la acordeon, Marcel a ţinut să-i dedice soţiei sale o piesă în limba rusă. Violeta, de origine rusă este fostă balerină la Teatrul Balşoi din Moscova.  
 
Loading...