Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a provocat un accident rutier în municipiul Călăraşi, după ce nu a acordat prioritate unui alt autoturism, iar în urma accidentului, soldat cu pagube materiale, el a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, accidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 23.30, într-o intersecţie din municipiul Călăraşi, după ce Petru Mircea, aflat la volanul unui autoturism Toyota, a intrat cu viteză într-o intersecţie, neacordând prioritate unui alt şofer.


"Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Griviţa şi 13 Decembrie, după ce bărbatul care circula pe strada 13 Decembrie, la volanul unui autoturism Toyota, nu a oprit la indicatorul «STOP» şi nu a acordat prioritate de trecere. Maşina acestuia a lovit un autoturism Hyundai condus de o tânără din Călăraşi, care circula regulamentar. Cele două maşini au fost avariate, fără a exista victime în urma accidentului", a declarat reprezentantul Poliţiei Judeţene Călăraşi, scrie Mediafax.


Potrivit sursei citate, ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu consumaseră băuturi alcoolice.


În urma accidentului, Petru Mircea a fost amendat cu 420 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi.

Urmăreşte AICI video de la accident


 
 
Loading...