Artiștii români au câștigat cupa la fotbal, la un campionat important, ce s-a desfășurat la Moscova. Adrian Enache și Aurelian Temișan au jucat până în semifinală, înainte de finală, ei fiind nevoiți să se întoarcă în țară.


Cornel Păsat, Varniote Rareș, Bogdan Tașcau, Kamara și Andrei de la AlbNegru, Iurchevici Marian Aureliu, Valentin Stan, Paul Gheorghe, Grama Marian, Andi Grasu, Brânzei Mircea, cristian Dumitrache, Florin Moise, Mihai Tiberiu Ioan sunt doar o parte dintre artiștii români, care au bătut, ieri, cu scorul 4-3, selecționata artiștilor din Israel, în finala Campionatului Mondial de la Moscova.

CLIIMA20140602_0110_1.jpg

Artistii romani la Moscova

Adrian Enache și Aurelian Temișan au jucat până în semifinala cu Brazilia, iar cu două zile înainte de finală, cei doi au fost nevoiți să se întoarcă în țară, din pricina unor contracte artistice. Însă colegii lor nu i-au dezamăgit și au mers mai departe, învingând Israelul în finala, care a avut loc pe stadionul Lokomotiv din Moscova. Astfel, artiștii români se află pentru prima dată la o astfel de performață, anul trecut ei ieșind pe locul 2, la același campionat.

CLIIMA20140602_0113_1.jpg

Artistii romani la Moscova

La campionatul de fotbal de la Moscova ar fi trebuit să meargă și Dani Oțil și Tavi Clonda, care la rândul lor, au absentat motivate. Dani Oțil a fost ocupat cu preselecțiile la X Factor, iar Tavi Clonda, care anul trecut a fost la Moscova, nu s-a putut învoi de la "Te vreau lângă mine" (Kanal D), unde cântă cu band-ul emisunii.

CLIIMA20140602_0111_1.jpg

Artistii romani la Moscova

Artiștii români se întorc de la Moscova astăzi, la ora 19.00.

CLIIMA20140602_0112_1.jpg

Artistii romani la MoscovaLoading...