Dumitru Toma, tatăl Adrianei Bahmuţeanu, a povestit pentru Happy Hour amănunte incendiare din căsnicia fiicei sale cu omul de afaceri Silviu Prigoană.


Tatăl lui Bahmu şi-a amintit cum a fost la petrecerea pe care Prigoană a dat-o în cinstea soţiei lui, cu ocazia zilei de naştere a acesteia.

"La petrecere, nu m-a băgat nimeni în seamă. Am fost mulţumit pentru că am putut să stau cu soţia mea şi cu cei mici. Am stat acolo doar două ore. Am ajuns la 7 şi am plecat la 9. Atât", a spus bărbatul.

Dumitru Toma a mărturisit că, deşi nu este foarte încântat de situaţia în care se află fiica lui, este fericit că nepoţii săi au din nou şi mamă şi tată.

"Faptul că copii au stabilitate, părinţi şi alte posibilităţi, de a merge la o grădiniţă mai bună sau la o şcoală mai bună, este ok. Dacă Adriana nu ar fi atât de sensibilă, ca o floare de miozotis, la prima adiere îi cad petalele, ar fi şi mai bine. Ea se enervează repede, se încinge, devine vulcanică, asta ar fi partea rea", a declarat acesta.

Domnul Toma l-a felicitat pe Silviu Prigoană pentru modul riguros în care vrea să îşi educe copiii, însă l-a criticat pentru violenţa de care face uz uneori.

"Prigoană, educaţional, s-ar putea să fie mai sever. Este bine că aceşti copii au tată şi li se imprimă disciplina. Pe partea asta, nota 20 pentru Prigoană. Nu sunt de acord cu violenţa lui de care am auzit şi eu. Eu nu am văzut asta, că nu stau cu ei acolo. Soţia mea e mai mult la ei", a spus tatăl Adrianei.

Bărbatul a povestit şi un episod pe care l-a văzut şi care datează de la începuturile relaţiei dintre Bahmu şi Prigoană.

"Eu nu am văzut decât un singur lucru: ei au mai avut un apartament, unde au stat. Ne-a chemat o dată Adriana acolo să vedem ce făcuse el şi era dezastru: sticle de whiskey goale, bomboane de ciocolată pe jos, hainele ei de blană erau stropite cu ulei, pe pereţi era numai ulei aruncat", a spus domnul Toma.

Ca de la tată la fiică, Dumitru Toma i-a transmis unui mesaj fiicei sale: "De dragul copiilor, pentru ca ei să aibă părinţi, trebuie să îndure şi să treacă cu mai multă lejeritate peste momentele negre care vor veni".

Loading...