Teo Trandafir este revoltată de atenţia trezită de vestea că se va recăsători. Fosta prezentatoare TV spune că şi-a dorit să-l protejeze pe viitorul ei soţ şi pe familia acestuia de expunerea publică.


„Sunt îndrăgostită de un bărbat. Vreau să mă căsătoresc cu el. Am fost căsătorită înainte. Şi el a fost. Vi se pare ceva spectaculos în asta? Doar pentru că e vorba de Teo Trandafir, trebuie să o punem să treacă prin asta? Doar pentru că  Teo Trandafir a avut îndrăzneala să se îndrăgostească de un om ca oricare altul, trebuie să îi furăm lui şi familiei lui intimitatea?”, a spus Teo, la emisiunea „Poveştiri Adevărate de la Acasă TV”.

Teo spune că este foarte fericită pentru că viitorul ei soţ se mândreşte cu relaţia lor, chiar dacă ea ar fi preferat să păstreze discreţia.


„El nu îşi ascunde sentimentele, din punctul ăsta de vedere este foarte
ok, pentru că şi eu sunt foarte mândră de el, dar aş fi preferat să-l
protejez cumva. Pe de altă parte, faptul că e mândru de relaţia cu mine
mă face cea mai fericită femeie din lume”
, a mărturisit Teo.

Mariaje eşuate

Teo a mărturisit că atât ea cât şi viitorul ei soţ au avut o căsnicie eşuată.

„Mariajele noastre au un punct comun, faptul că amândoi suntem mândri de ele. Nici unul dintre noi nu am avut un mariaj eşuat la modul clasic. Nu ne-am certat, nu ne-am bătut, nu am avut nimic de împărţit. Eu am fost măritată cu un bărbat absolut formidabil, de care sunt mândră. S-a terminat de foarte mulţi ani. El, la rândul lui, nu are de ce să se simtă jenat de fostul lui mariaj”, a mărturisit Teo.

Fosta prezentatoare TV spune că viitorul ei soţ nu a fost deranjat de atenţia primită din partea presei, însă ea a fost scandalizată că au fost publicate fotografii cu copii lui.

„El este un tip extrem de calm, echilibrat şi stăpân pe el. Mai de grabă eu am fost cea care s-a revoltat. El cred că se aştepta. Nu este obişnuit cu genul acesta de abordare, dar dacă asta trebuie în România, ca să fii fericit, trebuie să fii fugărit pe stradă, o să o facem şi p'asta. Nu au părut doar poze cu «presupusul meu iubit», ci şi poze cu el în compania copilului. Mi se pare oribil. Toată familia lui cred că trece prim momente foarte grele în momentul acesta. Noi nu ne-am dorit asta. Noi ne-am dorit să fim doi oameni normali şi fericiţi. Atât”, a adăugat Teo.

Citeşte şi:

El este bărbatul cu care se iubește TEO TRANDAFIR! A fost căsătorit și are doi copii - FOTO

Teo, şanse mari pentru o căsnicie eşuată: «Lucrurile nu sunt în regulă»

 
 
Loading...
Citeste tot despre: