S-au bucurat de vară, dar a venit toamna şi prezentatorii tv trebuie să se întorcă la muncă. După o binemeritată vacanţă, cele mai urmărite emisiuni tv revin cu decoruri noi, nume schimbate sau chiar alte gazde. De asemenea, toamna aduce cu ea şi noi seriale, dar şi un nou sezon din „Suleyman Magnificul”.


De marţi, 3 septembrie, fanii lui "Suleyman Magnificul" au un motiv de bucurie. Serialul debutează cu un nou sezon, al treilea la număr, în care îşi vor face apariţia personaje noi.

Astfel, sultana Hurrem va avea o nouă rivală, pe cadâna Firuze, interpretată de actriţa Cansu Dere, iar frumoasa Deniz Cakir, "Iffet" din serialul cu acelaşi nume, se alătură şi ea distribuţiei, în rolul sultanei Sah, sora mai mare a lui Suleyman.

Actorul Burak Ozcivit, desemnat cel mai bun model din Turcia în 2005, va reveni şi el, iar Mihrimah, fiica lui Suleyman şi a lui Hurrem, se va lupta pentru inima lui.

Tot în această toamnă, postul tv ACASĂ lansează o nouă telenovelă românească. "Îngeri pierduţi" are în distribuţie actori cunoscuţi, dar şi tineri gata să-şi demonstreze talentul, iar scenariul este inspirat din campania PRO TV "Tu ştii ce mai face copilul tău?", câştigătoare a premiului Emmy.

“Patru nunţi şi-o provocare” va fi difuzată miercurea şi joia, de la 20.30, la PRO TV

Astfel, din 9 septembrie, de la ora 20.30, Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină, Andreea Ibacka, Augustin Viziru, alături de tinerii Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Diana Roman şi mulţi alţii îi aşteaptă pe telespectatori în faţa micilor ecrane.

Serialul “Îngeri pierduţi” debutează pe 9 septembrie, de la ora 20.30, la Acasă TV

Din 4 septembrie, la PRO TV va debuta o nouă emisiune. "Patru nunţi şi-o provocare" va fi lansată miercuri şi va fi difuzată de la ora 20.30, în fiecare zi de miercuri şi joi. În cadrul fiecărei ediţii, patru mirese se vor lupta pentru o lună de miere ca în filme, în Abu Dhabi, Tenerife sau Sharm el-Sheikh.

Fiecare dintre acestea va fi invitată pe rând la celelalte nunţi şi va trebui să analizeze evenimentul în funcţie de rochia miresei, meniul, localul şi experienţa în sine. La finalul fiecărei ediţii, mireasa care a obţinut de la celelalte trei candidate cel mai bun punctaj va pleca în luna de miere mult visată.

Mişcarea Pro TV care va afecta serialul «Suleyman Magnificul». Ce mutări se fac în grila de toamnă

Cătălin Măruţă nu va mai prezenta «Happy Hour». Anunţul făcut de vedeta Pro TV

Concurenţă mare între emisiunile de după-masă

Adelina Pestriţu, asul din mâneca lui Mădălin Ionescu

 
 
Loading...