Chef mare, sâmbătă seară, la Palatul Ştirbei! Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu, şi-au creştinat fetiţa, pe micuţa Aida Maria în vârstă de 4 luni şi jumătate, prilej cu care au dat o petrecere cu invitaţi unul şi unul. Tortul fetiţei a avut şase etaje şi a avut cremă de lămâie.


Cristina Spătar şi Alin Ionescu s-au ocupat luni de zile de organizarea botezului micuţei Aida Maria, dar efortul a meritat. De la decoruri până la meniu, şi muzică, totul a ieşit ca la carte!

Cântăreaţa şi afaceristul, îmbrăcaţi de la Pronovias şi Armani, şi-au răsfăţat cei 300 de invitaţi cu mâncăruri sofisticate, de la creveţi, şi somon fume până la sărmăluţe şi purceluşi la proţap.

Cristina şi Alin împreună cu naşii Nicolae Botgros şi  Nae Manea

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au felicitat-o pe micuţa botezată


Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Oana Turcu şi Cristi Brancu, Claudia Ghiţulescu, Cristina Rus şi Dragoş Bălteanu şi Delia Antal s-au distrat până în zori la petrecerea anului.

Petrică Mâţu Stoian, Maria Ciobanu şi Constantin Enceanu le-au dedicat melodii de suflet micuţei şi părinţilor ei, iar petrecăreţii au dansat pe hore şi sârbe, în frunte cu naşii Nicolae Botgros şi Nae Manea.

Cristina şi Alin au tăiat tortul împreună cu naşii

Cântăreaţa şi fetiţa ei au admirat show-ul ursitoarelor


Show-ul de artificii a făcut senzaţie, la fel şi momentul ursitoarelor. Fetiţa a primit foarte multe cadouri: bijuterii din aur roz, hăinuţe de firmă şi multe jucării. Darul de botez s-a ridicat la un sfert de milion de euro!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: