Sunt non conformisti, sunt directi si spun lucrurilor pe nume. Sunt baietii buni ai hip hop-ului romanesc si au implinit 19 ani de activitate. Sunt B.U.G. Mafia  si aseara au sustinut un mega concert aniversar in Princess Club din Regie.


Si pentru ca inca din primul moment si-au format un public devotat, clubul s-a dovedit a fi neincapator aseara, pentru  fanii veniti sa sarbatoreasca alaturi de Tataee, Uzzy si Caddy.

Sampanii,  surprize si fete frumoase!

Cu siguranta cea mai potrivita varianta  pentru cei trei de a sarbatori 19 ani de Mafia a fost sa cante cu si pentru fanii lor. Iar publicul i-a rasplatit aseara cantand fiecare vers. Ba mai mult, in mijlocul concertului, baietii au avut parte de o surpriza de proportii: concertul lor a fost intrerupt in momentul in care scena a fost invadata de fete care mai de care mai frumoase, care au deschis sampanii si au adus un tort pe care scria simplu: “Respect, B.U.G. Mafia!”. A fost  momentul in care cei aproape o mie de fani prezenti in club au cantat intr-un glas “Multi ani traiasca”.

"E o seara speciala, dar ceea ce mi se pare mie extraordinar este ca ne sarbatorim ziua, in club, impreuna cu atatia oameni, care au venit pentru noi si pentru muzica pe care o facem. Le pregatim piese, clipuri si alte surprize pe viitor, dar asta vor vedea ei la timpul potrivit. Nu vorbim inainte".- au declarat baietii.

Si tot aseara Tataee a mai avut parte de o surpriza . Pentru ca ieri a implinit 36 de ani, organizatorii i-au pregatit un tort de ciocolata si multa, multa sampanie.

Vezi aici cel mai recent clip al trupei:


 
 
Loading...