12 zile de vis, alături de iubita sa, în Canada. De asta a avut parte Mihai Trăistariu, cu ocazia unor concerte pe care le-a ţinut la Montreal şi Torino.


Organizatorii i-au pus la dispoziţie o limuzină cu şofer, dar şi o cameră în cel mai luxos hotel. Cei doi au rezolvat şi o problemă amânată de 10 ani: şi-au albit dinţii la un celebru stomatolog.

„Canada este ţara în care m-aş întoarce în orice clipă. Sunt ataşat de ea pentru că mi-am rezolvat o problemă care mă supăra de zece ani: dantura. În trei zile mi-am făcut şapte plombe, mi-am scos o măsea şi mi-am făcut şi un implant. În plus şi eu şi iubita mea Ioana ne-am făcut albire de dinţi cu o lumină laser", povesteşte Mihai.

Întregul răsfăţ l-a costat pe artist 3.500 de dolari, însă a meritat fiecare cent având în vedere că nu l-a durut absolut deloc. „De zece ani nu am mai fost la stomatolog de frica durerii, însă acest doctor este vestit în toată lumea pentru că te face să nu simţi niciun pic de durere", adăugă Mihai.

Artistul a avut patru concerte în Toronto şi Montreal, iar organizatorii l-au răsfăţat ca pe un adevărat rege. Astfel, în cele 12 zile petrecute în Canada au fost răsfăţaţi cu cele mai frumoase surprize, fiind cazaţi la cele mai frumoase hoteluri din cele două oraşe, iar plimbările le făceau cu o limuzină de zece metri.

„Am avut în permanenţă cu noi un şofer şi o limuzină, în care eram serviţi cu şampanie şi bomboane din ciocolată", îşi aminteşte cântăreţul.


Mihai nu a ratat nici serile romantice, organizându-i câteva surprize de neuitat iubitei sale, Ioana. Cei doi s-au plimbat prin grădina botanică, dar au mers şi la shopping, cheltuind aproape 2.000 de euro pe haine.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: