Andreea Berecleanu, Geanina Ilieş şi Octavia Geamănu au fost alese de şefii Intact să meargă în America. Frumoasele ştiriste au ridicat câteva premii oferite în cadru lNew York Festivals World’s Best TV&Films.


Aproape o săptămână au petrecut frumoasele jurnalului Observator, peste Ocean. Andreeea Berecleanu, Geanina Ilieş şi Octavia Geamănu au îmbinat distracţia cu munca în SUA. În cadrul INew York Festivals World's Best TV&Films, ediţia 2014 au oferit 10 nominalizări posturilor Antena 1 şi Antena 3,  dintre acestea, şase fiind pentru „În premieră" Antena 3, trei pentruObservatorul Antenei 1, iar una pentruPromo&Grafică Antena 3.  Un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume au ales din 639 de competitori, doar 401 au fost medaliaţi.


Printre aceştia, postul Antena3 au câştigat trei medalii de aur, trei de argint și o medalie de bronz, iar cele trei doamne de la pupitru de ştiri au fost cu atât mai motivate să se distreze. Au vizitat puţin din Las Vegas, au fost pe Empire State Building şi la un meci de baschet în Madison Square Garden.


Nu au zăbovit în camerele de hotel, ci încântate de peisaj, dar mai ales de vreme bună, fetele au luat cu asalt străzile. Îmbrăcate ca după revsite, româncele noastre au făcut furori printre americani.

Geanina a purtat în seara premierei o ţinută sobră casual.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: