Vremea face deja victime! Reducerea bruscă a temperaturii corporale slăbeşte randamentul sistemului imunitar, astfel se declanşează răceala sau gripa. Geanina Ilieş ţine boala la distanţă cu o reţetă naturală. 


Frumoasa prezentatoare a "Observatorului de Weekend", Geanina Ilieş nu este adepta tratamentului medicamentos atunci când răceşte.

"Evit pe cât posibil antibioticele şi tratamentele medicamentoase atunci când nu există simptome grave de răceală. Apelez cu încredere la tratamentele naturale, ceaiuri din plante medicinale, băi fierbinţi şi multă odihnă", a spus frumoasa ştiristă. Aceeaşi metodă o aplică şi în cazul băieţelului ei. Ca toţi copii, Patrick este fascinat de zăpadă şi, după lecţii, îşi petrece timpul jucându-se cu prietenii la săniuş.


"Spre exemplu, în această perioadă ne confruntăm cu preacunoscuta tuse cauzată de temperaturile scăzute. Eu pentru Patrick prepar un sirop de tuse în casă. O linguriţă de oţet de mere, una de miere de albine, un sfert de linguriţă de ghimbir şi un sfert de piper, la care se adauga două linguri de apă. Are un efect antiinflamator şi reduce durerea'', a spus ştirista. 
 
Loading...
Citeste tot despre: