„Adevărul de Seară“ a aflat ce vor face de Crăciun sau de Revelion Radu Mazăre, Inna, Mihai Trăistariu, Alexandra Stan, Andreea Esca şi Laurenţiu Duţă. În noaptea dintre ani, unele vedete vor cânta pe bani grei în America sau Polonia, iar altele au ales excursii în Caraibe sau distracţii alături de cei dragi în Franţa.


Cântăreaţa Inna (23 de ani), pe numele real Elena Apostoleanu, va fi de Revelion în Polonia. Ea va cânta timp de o oră într-un club din Polonia, iar pentru prestaţia sa va primi un onorariu de 100.000 de euro. Constănţeanca a spart toate topurile muzicale de peste graniţă, reuşind performanţa de a se situa pe prima poziţie în clasamentul Bilboard. Inna a mai fost desemnată, anul acesta, artistul anului în Polonia.

De Revelion, Mihai Trăistariu îşi va lua zborul spre Statele Unite ale Americii. El va cânta în noaptea dintre ani pentru românii de peste Ocean, de la care va primi un onorariu de 15.000 de dolari. „O să cânt pentru prima dată pentru românii din America. Îmi convine pentru că voi fi plătit cu 15.000 de dolari pentru o singură noapte“, a spus cântăreţul.

Fostul membru al trupei 3rei Sud Est, compozitorul şi interpretul Laurenţiu Duţă, va sta şi el acasă de Sărbători. „După concert, mă voi întoare acasă la soţie şi la fiica noastră, Lorena. Îl vom aştepta pe Moş Crăciun şi vom petrece sărbătorile în familie“, s-a confesat Duţă.

Andreea Esca, în Franţa

Prezentă la Constanţa la lansarea magazinului de produse de înfrumuseţare condus de soţul ei Alexandre Eram (40 de ani), Andreea Esca (38 de ani) a dezvăluit pentru „Adevărul de Seară“ unde îşi va petrece sărbătorile de iarnă. Vedeta Pro TV va petrece Crăciunul alături de familie, acasă, în România. Tot aici, Moş Crăciun le va aduce darurile cerute copiilor ei. „De Sărbători o să stăm acasă şi o să invităm toţi finii, naşii şi prietenii noştri“, a spus vedeta. Naşii familiei Esca-Eram sunt miliardarii Ana şi George Copos.  Andreea Esca şi Alexandre Eram vor ca trecerea în noul an să-i prindă în Franţa. „Ne-am propus ca de Revelion să mergem în Franţa, la părinţii lui Alexandre. Dacă nu intervine nimic, cel mai probabil vom petrece Revelionul la ei“, a încheiat Andreea Esca.

Află ce ce face primarul Radu Mazăre în noaptea dintre ani!

 
 
Loading...