Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană pleacă tot mai des în excursii de weekend, iar acest sfârşit de săptămână nu a făcut excepţie. Însă cei doi au avut parte de o experienţă mai puţin plăcută la întoarcere din Amsterdam.


Bahmu şi Prigoană au fost nevoiţi să aştepte multe ore în aeroport pentru un alt avion care să îi ducă la Bucureşti, pentru că firma cu care au zburat a lipit două avioane.

„Avem un avion care trebuia să zboare la 1 fără zece, la 11 eram la aeroport, am stat la coadă, s-a intrat, ne-au controlat, noi nu am întârziat. Când am ajuns la avion, «Domne, nu mai avem locuri, trebuie să aşteptaţi următorul avion»", a povestit Adriana pentru „Un show păcătos".

Deşi ea şi Silviu au avut parte de un weekend plăcut la Amsterdam, incidentul a supărat-o atât de tare încât a plâns toată ziua.

„Mi-a stricat tot weekendul, am stat de la 10 jumate până acum două ore şi ceva, vreo şapte ore am stat", a declarat Adriana.

Mai mult, Adriana a spus că ea are de gând să contacteze compania cu care au zburat şi să le ceară despăgubiri pentru incident, mai ales că prezentatoare TV ar fi trebuit să fie la muncă astăzi.

„O să am o discuţie cu ei, după ce aflu ce daune am eu de plătit pentru că am întârziat la program. Eu am un contract, daca nu mă prezint la timp, plătesc daune. O să îi rog pe domnii de la companie să plătească ei", a completat Adriana.

 
 
Loading...