Mama Oanei Zăvoranu, Marioara Zăvoranu, a vorbit despre afecţiunea reală a fiicei sale, Oana Zăvoranu.


Bruneta a depus la Tribunalul Bucureşti o scrisoare medicală, în care se menţionează că ar avea probleme psihice pe care le tratează cu medicamente pentru schizofrenie.

Oana Zăvoranu a depus ca probă un document medical eliberat de medicii Spitalului Floreasca, în care se menţionează că ea suferă de mai mult timp de o afecţiune psihică. Afecţiune pe care nu a tratat-o corespunzător, cu medicamentele recomandate de către specialişti, şi anume unele folosite pentru a ţine în frâu schizofrenia.

«Biletul de externare al Oanei este într-un dosar la tribunal. Eu ştiu ce are Oana. Oana a suferit o depresie, dar până la demenţă este foarte mult. Toată depresia Oanei i se trage de la Pepe. Eu o susţin pe fiica mea. Ce face ea, îi face bine. Toată lumea o condamnă că încă îl iubeşte. Răutăţile lui nu se pot trece aşa cu vederea. A aflat recent că nu Oana se ducea la instanţe să întreţină procesele cu mine», a spus Marioara Zăvoranu.

CLIIMA20110311_0139_1.jpg

Oana a depus joi actele de divorţ după ce Pepe a anunţat că are de gând să pună punct mariajului

Răzvan Dumitrescu a vorbit şi el despre condiţia Oanei şi a dezvăluit faptul că iubita lui se simte mult mai bine.

«Foarte rar ia un cocktail de dureri de cap şi am făcut un pact cu ea să ieşim sa ne plimbăm să ia aer şi să nu mai ia pastile», a spus el. 

 
 
Loading...