Maria Almăşan simte nevoia să îi ia apărarea Oanei Roman după ce au apărut, cel puţin în mediul online şi TV, multe glume pe seama greutăţii acesteia.


Aşa că, Marina Almăşan şi-a spus părerea despre acest lucru într-un aditorial din Ring.

"Personal, nu mă deranjează cu nimic kilogramele Oanei Roman. Nu-mi iau din aerul pe care-l respir, nu mă încurcă în propriul mers, ba, mai mult, astfel de glume, cum am văzut că se practică „între colegi”, mi se par de o mojicie fără seamăn. I-am iubit şi admirat pe Teo, Cristi Tabără sau transatlantica Oprah chiar dacă gabaritul lor îi îndepărta simţitor de standardele estetice ale vremurilor pe care le trăim. Iar Oana nu mi se pare rea deloc în noua ei postură - aceea de moderator TV. Se descurcă bine, vorbeşte corect, are prezenţă de spirit, pune întrebări deştepte şi nu emite răutăţi gratuite. Bine, n-o fi ea genială - câţi or mai fi rămas geniali în eterul românesc? -, dar nu e cu nimic mai slabă decât majoritatea celor care-l populează", a scris Marina Almăşan.

"Pe mine, personal, ca privitor de emisiuni, mă interesează mai puţin cum arată gazda unui program. Desigur, n-o vreau şleampătă şi îngălată. Dar mă interesează mult mai mult cât e de deşteaptă, de spontană, cât de corect îşi vorbeşte limba, cât de ascuţit îi e umorul, cât de iscoditoare întrebările şi cât de eficient lipiciul la public. Kilogramele sale mă lasă rece, ba, dimpotrivă, chiar îi admir şi mai mult pe cei care au reuşit să-şi croiască drum în viaţă sprijinindu-se nu pe acele 90-60-90, ci pe talent şi muncă. Trântiţi-le câteva zeci de kilograme în cârcă preafrumoaselor care defilează pe ecrane şi vedeţi în ce măsură îşi vor mai păstra locul de care sunt atât de mândre", a continuat ea.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: