Veşti proaste pentru Vica Blochina şi fiul ei, Edan. Fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă a primit o adevărată „lovitură" din partea Judecătorilor de la Tribunalul Ilfov.


Magistraţii au decis suspendarea până la hotărârea finală a deciziei prin care antrenorul era obligat să-i plătească băiatului său 100.000 euro pensie alimentară retroactiv şi aproape 9000 de euro lunar.

Antrenorul primei reprezentative jubilează! Şi nu pentru că naţionala României ar fi ajuns la un turneu final, ci pentru că a câştigat o bătălie importantă în instanţă, în faţa femeii cu care s-a iubit timp de 16 ani, Vica Blochina.

Şi asta la mai puţin de o lună după ce magistraţii îl obligaseră să-i dea micuţului Edan 100.000 de euro retroactiv pensie alimentară şi lunar aproximativ 9000 de euro. Astăzi, selecţionerul a primit o veste cum nu se putea mai bună. Tribunalul Ilfov a decis să suspende hotărârea luată de judecătorii de la Buftea până când nu se va da o hotărâre definitivă în ceea ce priveşte cererea de reducere a sumei pentru Edan.

Vica, acum co-prezentatoare la emisiunea „Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2, se aştepta să primească bani de la cel poreclit „Satana" până la Crăciun, însă lucrurile nu au stat deloc aşa cum ar fi vrut blondina. Potrivit unor surse din cadrul Tribunalului Ilfov, judecătorii au decis în favoarea selecţionerului, ca urmare a unei greşeli „avocăţeşti" comisă de apărătorul Vicăi.

Totuşi, sentinţa dată ieri nu este definitivă, vedeta având posibilitatea să facă apel. "Sunt foarte supărată, nu vreau să spun mai multe. Vom urma căile legale", s-a limitat să declare fosta dansatoare, originară din Lituania.


Procesul a durat aproape un an

- Vica Blochina l-a dat în judecată pe selecţionerul în decembrie 2011

- din aprilie 2012 până în septembrie 2012 au fost trei termene în proces, toate soldate cu amănâri, deoarece Piţurcă nu s-a prezentat niciodată

- septembrie 2012 - octombrie 2012, două termene - soldate cu amănâri - în care Victor Piţurcă a refuzat să se prezinte la IML pentru a face testul ADN

- 23 Noiembrie 2012 - s-a dat sentinţa: antrenorul a fost obligat să-şi recunoască fiul, Edan a primit numele Piţurcă în acte. În plus, Piţi era obligat să plătească 100.000 de euro retroactiv şi aproximativ 9000 de euro lunar pensie alimentară

- o săptămână mai târziu, Piţi a solicitat suspendarea executării sentinţei date de Judecătoria Vbuftea până la soluţionarea apelului


Piţi a fost trei ani tată-model

CLIIMA20120112_0197_1.jpg

Micuţul Edan (4 ani), fericit în braţele lui Piţurcă şi relaxat în vacanţă alături de mami

Până în august 2011, Piţi a fost un tată mădel pentru simpaticul Edan. Venea aproape zilnic acasă la Vica şi la băieţel, mergeau în vacanţe, petreceau sărbătorile împreună. Brusc, după ce s-a certat cu iubita, selecţionerul nu i-a mai dat nici băieţelului nici un semn de viaţă.

Mama lui Edan a spus în repetetate rânduri că băieţelul întreabă mereu de tatăl lui. „Nu ştiu ce să-i mai spun. El pur şi simplu nu poate înţelege de ce tatăl lui nu mai vine să-l vadă", a spus Vica.


Loading...