În această seară, începând cu ora 22.00, are loc cea de-a doua semifinală a concursului internaţional Eurovision, care va fi transmisă în direct pe TVR 1. Timp de mai bine de două ore, reprezentanţii a 17 ţări se vor duela pentru un loc în marea finală de pe 18 mai. Cezar Ouatu, reprezentantul României, va intra al 17-lea în concurs, ultimul, dar sperăm să fie cel dintâi. Rămâi alături de Click! pentru a comenta live prestaţiile de pe scena de la Malmo!


00.00 FELICITĂRI, CEZAR PENTRU PRIMA VICTORIE LA MALMO! MULT SUCCES ÎN MAREA FINALĂ! Toată România e alături de tine!!!

23.50. Liniile televoting au fost închise. În urma votului publicului, dar şi cel al juriului, acestea contând în proporţii egale, cele 10 ţări calificate în marea finală de pe 18 mai sunt: Ungaria, Azerdbaijan, Georgia, România, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta şi Grecia.

23.23. Liniile telefonice s-au deschis şi s-a dat startul televotingului. Din păcate, nici un cetăţean nu-şi poate vota propria ţară, atâta timp cât se află pe teritoriul acesteia. Numărul maxim de voturi admise de pe un singur număr de telefon este de 20. Români din afara graniţelor ţării, uniţi-vă şi haideţi să îl ducem pe Cezar direct în marea finală! Împreună putem demonstra Suediei că Cezar merită să câştige!

23.18. Momentul cu cele mai mari emoţii pentru România. Cezar Ouatu, contratenorul care ne reprezintă anul acesta la Eurovision a urcat pe scena de la Malmo. Piesa "Its my Life" a fost interpretată mai bine ca oricând, vocea lui Cezar stârnind fiori publicului, care l-a aplaudat la scenă deschisă minute în şir. Să sperăm că şi juriului îi va plăcea melodia lui Cezar, iar România se va califica în marea finală de pe 18 mai.


23.14. Trupa Takasa a reprezentat Elveţia cu piesa "You and Me" (Tu şi eu). Foarte interesant la această formaţie sunt vârstele membrilor ei, cel mai tânăr având 20 de ani şi cel mai în vârstă 95 de ani.

23.10. Georgia a intrat în concurs cu o melodie foarte sensibilă. Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani au interpretat foarte frumos "Waterfall" (nr. Cascadă). Momentul a fost unul foarte emoţionant, duetul celor doi fiind plin de romantism.

23.05. Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko au cântat o melodie al cărei nume este unul foarte sugestiv, "Identitet" (nr. Identitate). Reprezentanţii Albaniei au adus un puternic aer rock serii răcoroase de la Malmo.

22. 59. Norvegia a fost reprezentantă de Margaret Berger, cu melodia "I Feed You My Love". Margaret a devenit celebră după ce a câştigat cel de-al doilea sezon al concursului "Norvegian Idol", iar în prezent este directoarea muzicală a unui post de radio local. Aceasta este una dintre marile favorite la Eurovision 2013, numele ei fiind foarte vehiculat în presă.

22.55. ByeAlex, reprezentantul Ungariei a cântat piesa "Kedvesem", care se traduce "Draga mea". Acesta a reuşit să-şi pună amprenta personală pe melodie, ByeAlex fiind cântăreţ de indie.

22.52. Armenia a intrat în concurs cu una dintre cele mai celebre trupe rock din ţară, Dorians. Aceştia au cântat în stilul specific piesa "Lonely Planet".

22.47. Israelul a intrat în concurs pe locul 10, cu piesa "Only for Him". Moran Mazor, reprezentanta  Israelului va împlini mâine 22 de ani.

22.43. Koza Mostra & Agathon Iakovidis, reprezentanţii Greciei, au ridicat pe toată lumea la dans, cu piesa "Alcohol Is Free". Încă de la primele acorduri, Arena Malmo a fost in delir.

22.39. Islanda este reprezentată de  Eyþór Ingi Gunnlaugsson, care a cântat piesa "Ég á Líf". Artistul seamănă foarte bine cu Brad Pitt, fiind una dintre frumuseţile locale.

22.35. Bulgarii au făcut spectacol cu piesa "Samo Shampioni" (Doar campioni), interpretată de Elitsa & Stoyan. Prestaţia a fost plină de dinamism, culoare şi energie.

22.30. Malta a fost reprezentată de medicul Gianluca Bezzina cu melodia "Tomorrow". Acesta cântă în timpul liber, fiind pasionat de muzică. Acesta a părut foarte fericit că se află pe scena de la Eurovision, zâmbind încontinuu.

22.24. Krista Siegfrids a cântat piesa "Marry Me" (Căsătoreşte-te cu mine) pentru Finlanda. Mama acesteia este de origine finlandeză, iar artista vorbeşte foarte bine această limbă. Fanii ei au venit la Malmo purtând voal de mireasă.

Mira ( 7 ani), Noora (10 ani) şi mama lor, Miia, au venit din Finlanda pentru a o susţine pe Krista, fetiţele purtând pe cap voalul de mireasă.22.21. Azerbaidjan este reprezentat de Farid Mammadov cu piesa "Hold me". Artistul a fost rivalului lui Cezar Ouatu în cursa pentru titlul de cel mai sexy concurent de la Eurovision, dar s-a clasat pe locul 2, la diferenţă mare de reprezentantul României, de peste 300 de voturi.

22.15. Macedonia a fost reprezentată cu mândire de Esma & Lozano care au interpretat melodia "Pred Da Se Razdeni". Doamna Esma va împlini curând 70 de ani, însă prestaţia dânsei a stârnit ropote de aplauze, publicul de la Malmo fredonând non stop piesa din concurs.

Esma a făcut adevărate furori pe scena de la Malmo

22.12. Valentina Monetta, reprezentanta San Marino a interpretat piesa "Crisalide". Melodia a fost lansată în 15 martie anul acesta şi a devenit imediat hit în San Marino. Prestaţia din această seară a Valentinei a conţinut elemente de teatru contemporan, aceasta transmiţând foarte bine sentimentele ei.

Aceasta a fost foarte aplaudată de jurnaliştii din toate colţurile lumii, care au venit să transmită evenimentul.

22.08. Letonia a deschis concursul cu piesa "Here We Go". Membrii trupei PeR au făcut senzaţie cu ţinutele lor sclipicioase şi cu coafurile foarte moderne.

22.00. A început cea de-a doua semifinală a concursului internaţional Eurovision. Seara a fost deschisă cu un show de muzică clasică şi dans contemporan de către URBAN ORCHESTRA. Baftă, Cezar!Aceasta este ordinea în care cele 17 ţări vor intra în concurs, începând cu ora 22.00.

1. Letonia - Trupa PeR va interpreta melodia "Here We Go"

2. San Marino - Cântăreaţa Valentina Monetta va interpreta "Crisalide"

3. Macedonia - Esma & Lozano vor interpreta melodia "Pred Da Se Razdeni"

4. Azerbaidjan - Farid Mammadov va cânta piesa "Hold me"

5. Finlanda - Krista Siegfrids va intra în a doua semifinală a EUROVISION cu piesa "Marry Me"

6. Malta - Gianluca Bezzina va cânta melodia "Tomorrow"

7. Bulgaria - Vecinii noştri concurează în a doua semifinală a EUROVISION cu piesa "Samo Shampioni", interpretată de Elitsa & Stoyan

8. Islanda - Eyþór Ingi Gunnlaugsson va interpreta piesa "Ég á Líf"

9. Grecia - Koza Mostra & Agathon Iakovidis interpretează piesa "Alcohol Is Free"

10. Israel - Moran Mazor va cânta piesa "Rak bishvilo"

11. Armenia - Trupa Dorians va interpreta "Lonely Planet"

12. Ungaria participă în cea de a doua semifinală EUROVISION 2013 cu piesa "Kedvesem", interpretată de ByeAlex

13. Norvegia - Margaret Berger va cânta "I Feed You My Love"

14. Albania - Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko vor cânta "Identitet"

15. Georgia - Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani vor cânta "Waterfall"

16. Elveţia - Takasa va interpreta "You And Me"

17. România - Reprezentantul nostru, Cezar, va interpreta piesa "It's My Life"

 
 
Loading...