Împreună cu jurnaliştii celui mai vândut ziar din România, Alexandru Constantin şi Diana Bart vă prezintă "Click", un format unic pe piaţa emisiunilor mondene.


Imagini în premieră, declaraţii exclusive, informaţii din viaţa persoanelor publice, poveşti mondene, stiri, divertisment, interactivitate, dinamism, toate acestea caracterizează formatul care va revoluţiona ideea de emisiune mondenă.

"Mă bucur că fac parte din acest proiect unic în România. În sfârşit, telespectatorii vor putea urmări un program de divertisment de calitate cu subiecte mondene, în care ştirea este prioritară. Dincolo de bârfe, zvonuri, informaţii pe surse, Click! le vă aduce celor de acasă informaţii reale, imagini unice, invitaţi de calitate", spune Alexandru.

"Vom face o trecere în revistă a lumii mondene, cu imagini, informaţii, culoare şi entertainment. Importantă este maniera în care expui viaţa celebrităţilor, iar la CLICK! lumina reflectoarelor va da strălucire vedetelor noastre", mărturiseşte Diana.

Aşadar, din 10 martie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 22:30, faceţi Click! pe viaţa vedetelor împreună cu Diana Bart şi Alexandru Constantin, numai la Prima TV.


VIDEO

 
 
Loading...