Oana Zăvoranu a intrat în panică. Bruneta a ajuns la 41 de ani fără iubit. Deşi arată mai bine decât majoritatea divelor de la noi, vedeta nu reuşeşte sub nicio formă să-şi găsească perechea aşa că a apelat la ajutorul nostru


Noi ne-am pus pe treabă şi am făcut o listă de 7 masculi de la noi din ţară care ar putea să satisfacă dorinţele Oanei Zăvoranu.

Iată propunerile Click!:

Primul pe lista noastră este nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Designerul, de vârstă apropiată cu Oana, este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi de la noi, iar banii nu-i lipsesc niciodată din portofel, aşa că cel puţin din acest punct de vedere se încadrează perfect.

La fel de mulţi bani ar putea să-i ofere şi Bogdan Vlădău, care câştigă destul de bine din contracte de imagine şi muzică. Puţin mai înalt decât Zăvo, Vlădău ar putea intra perfect nu numai în maşina brunetei, ci şi în patul acesteia.

S-a văzut de câteva ori cu iubitul Andei Adam aşa că de ce nu ar atenta şi la fostul soţ al Biancăi Drăguşanu? Înalt, frumos şi cu bani, Victor Slav ar putea să-i ofere brunetei povestea de dragoste la care visează.

Frumos şi cu dinţii mai albi decât mulţi alţii este şi remus Nica, prezentatorul emisiunii „Cireaşa de pe tor". Din păcate pentru Oana, formele ei apetisante nu-l atrag deloc pe Remus.

„Nu e tipologia mea de femeie. E prea fashion pentru mine. Deste scandalurile publice", a declarat Remus Nica pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

Puţin mai mic de înălţime, dar cu muşchii mai mari decât mulţi dintre masculii din România, Dorian Popa face furori printre domnişoarele de la noi, aşa că de ce n-ar face-o şi pe Oana să cadă în mrejele lui?

Nici Ştefan Stan sau Adrian Cristea n-ar putea să-i rămână indiferenţi Oanei Zăvoranu.

Doi dintre cei mai doriţi bărbaţi de la noi se încadrează şi ei destul de bine în criteriile brunetei aşa că o eventuală poveste dintre ei nu ar putea fi exclusă.

Oana, care-ţi place mai mult?

 
 
Loading...
Citeste tot despre: