Cătălin Cazacu a negat cu vehemenţă acuzaţiile fostei iubite, care spune că acesta ar fi muşcat-o şi i-ar fi dat un pumn în umăr la petrecerea organizată de Liviu Vârciu cu ocazia zilei sale de naştere.


Campionul la motociclism Cătălin Cazacu a declarat pentru emisiunea Click! că fosta sa iubită vrea să se facă remarcată şi a dat naştere acestui scandal pentru publicitate.Cazacu a spus că la petrecerea lui Liviu Vârciu au fost prezenţi mulţi reprezentaţi din presă şi că un astfel de incident nu ar fi fost trecut cu vederea. Mai mult decât atât, sportivul spune că fosta sa iubită a generat acest scandal pentru a se face promovată şi a-şi resuscita cariera.

„La petrecerea lui Liviu au fost 1.500 de camere, de la o mulţime de televiziuni. Dacă avea loc un astfel de eveniment, se afla cu siguranţă de atunci. Este un scandal gratuit. Noi am fost împreună 1 an. Noi am venit şi am plecat separat. Noi am continuat relaţiile şi după ziua lui Liviu. Chiar în urmă cu câteva zile îmi scria mesaje în care-mi ura succes în competiţiile viitoare. Am încheiat relaţia în termeni amiabili.


Locuim în acelaşi ansamblu rezidenţial, pe acelaşi palier, uşă în uşă. Cred că este o lovitură de imagine, că avea nevoie de vâlvă mediatică. E un scenariu cu care m-a ameninţat pe toată perioada relaţiei. Eu am mai trecut prin asta înainte şi acum ştiu cum să mă port. Sunt atât de relaxat, pentru că nu am făcut nimic. Merg pe drumul meu şi încerc să-mi văd de viaţa mea. Din păcate, rezultatele mele profesionale sunt umbrite de astfel de momente. Vrei, nu vrei este o uzură psihică. O admir din punct de vedere profesional, îmi pare rău că s-a înjosit şi că a apelat la această strategie", a declarat Cazacu pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

Cătălin Cazacu a negat acuzaţiile cu vehemenţă şi a spus că Emilia Muşală a mizat pe faptul că el nu va vorbi pe această temă. Motociclistul a spus că recomandă tuturor femeilor care sunt agresate să meargă la Poliţie şi să nu-i lase pe agresori nepedepsiţi.

„Este un atac nefondat la adresa mea şi nişte tertipuri ieftine pentru a se promova. Emilia a mizat pe faptul că eu nu voi vorbi despre asta. Eu vreau să ies cât mai repede din povestea asta şi să las rezultatele mele profesionale să vorbească despre mine. Nu a existat niciun incident, pentru că sigur s-ar fi aflat despre asta. Măcar Liviu ar fi aflat. Paparazzi au stat până dimineaţa şi au filmat tot ce s-a întâmplat. Recomand ca orice femeie ar suferi un astfel de episod să meargă la Poliţie. Dacă fiecare piţipoancă îşi dă în presă câteva poze de genul acesta pentru a fi promovată, îmi pare rău că îmi umbresc o carieră frumoasă", a mai spus Cazacu.

EXCLUSIV Cântăreaţă celebră, bătută măr la ziua de naştere a lui Liviu Vârciu!


Loading...