Prezentatorii emisiunii, Diana Bart şi Alexandru Constantin, au declarat că, potrivit surselor lor, Octavia Geamănu şi Marian Ionescu s-ar fi certat. Jurnalista Anca Bejan susţine că acest lucru nu este exclus având în vedere escapadele liderului formaţiei Direcţiei 5.


Invitată în platoul emisiunii Click!, jurnalista Anca Bejan a vorbIt despre relaţia cu năbădăi dintre vedeta Antenei 1 Octavia Geamănu şi liderul Direcţiei 5 Marian Ionescu.Jurnalista a spus că certurile dintre cei doi sunt frecvente, din cauza infidelităţilor artistului.

„Octavia şi Marian Ionescu au avut o relaţie cu năbădăi. Au fost împreună mai mulţi ani, după care s-au despărţit pentru 3 ani, iar acum s-au reîmpăcat şi urmează să se căsătorească. Certurile dintre Octavia Geamănu şi Marian Ionescu sunt la ordinea zilei. E posibil ca ei să se afle într-o perioadă de pauză. Marian Ionescu se bucură de o relaţie cunoscută, cu o persoană celebră, dar se bucură şi de aventurile de o singură noapte. Aşa este el", a declarat Anca Bejan în cadrul emisiunii Click, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Afirmaţiile Ancăi Bejan au fost întărite de prezentatorii emisiunii Click!, Diana Bart şi Alexandru Constantin, care au spus că, potrivit surselor lor, cei doi amorezi par să se fi certat din nou.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: