Rellys Tonu, iepuraşul Playboy al anului 2013 în România, a acceptat instant propunerea baietilor de la Days of Confusion de a participa la filmarea celui mai nou videoclip realizat pentru piesa «Bloodstream».


«Am primit propunerea imediat ce m-am intors din Filipine si mi s-a parut o oportunitate extraordinara, o experienta de ne-ratat! Filmarile au decurs frumos, nici nu am simtit cum au trecut orele. Echipa TheCell, cat si baietii de la Days of Confusion au dat dovada de profesionalism, nu ne-a lipsit nimic si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ne face sa ne simtim confortabil. Imi place foarte mult noua lor piesa si sper sa ajunga la cat mai multi dintre voi!», a spus Rellys TonuVideoclipul se va lansa pe 23 ianuarie in cadrul unui concert eveniment.

Rellys Tonu a fost desemnata Playmate of the Year in Romania 2013 si si-a reprezentat tara la Gala Playmate of the Year ce s-a desfasurat in Manila - Filipine, castigand atat premiul al II-lea, cat si titlul de Miss Personality.

Trupa Days of Confusion s-a infiintat in anul 2009, abordand genurile alternative de metal si post grunge. In noiembrie 2012 a lansat primul material discografic, respectiv ep-ul Seeds, iar anul acesta a castigat premiul pentru cel mai bun debut in cadrul Metalhead Awards 2013. Days of Confusion a cantat ca opening act pentru trupe ca Arch Enemy si Accept, participand de mai multe ori si in cadrul proiectului Almighty 3 alaturi de Goodbye to Gravity si White Walls. Formata din Cosmin Lupu (voce), Cezar Popescu (chitara,voce), Andrei Ilie (tobe), Dan Ionescu (chitara) si Andrei Zamfir (chitara bas), trupa se pregateste de inregistrarea unui nou material discografic a carui lansare este programata pentru toamna 2014.

Videoclipul a fost produs si creat de echipa TheCell. Regia e semnata de Teodor Cucu si Ionut Popescu, DOP a fost Alex Galmeanu, iar scenariul este semnat de Augustin Krysta si Teodor Cucu.

VIDEO

 
 
Loading...