Celebra profesoară de canto a vedetelor, Dana Dorian, a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Acasă TV. Aceasta a comentat prestaţia cântăreţilor din România şi a explicat cum trebuie să arate un artist adevărat.


Dana Dorian a povestit că un artist adevărat are nevoie de câteva atribute fără de care nu poate atinge succesul. "Este nevoie, în primul rând de talent. însă, talentul fără muncă este pură amatorie. Deci, este nevoie de multă muncă pentru a ajunge cineva. Şi, apoi, este necesar ca artistul respectiv să aibă carismă. Acel ceva care te face să te uiţi la el şi să nu schimbi postul", a explicat aceasta.

Profa de muzică a vedetelor a analizat prestaţia câtorva artişti.

Inna: "Inna intră în categoria staff bestial, produs bine ambalat, bine vândut, bine cosmetizat. Dar doar atât. Un cântec atât de fals am mai auzit doar în clasele primare. În momentul în care eşti mare, uriaş şi ai o asemenea prestaţie ca a Innei, în secunda doi nu mai eşti nimic. Orice ar fi, nu ai dreptul să falsezi la ton".

Inna a comis-o grav la Braşov

După ce a fost taxată de public, dar mai ales de critici, pentru
prestaţia lamentabilă de la deschiderea FOTE 2013 de la Braşov, Inna a
făcut un gest fără precedent în muzica românească: şi-a cerut scuze
public pentru că a falsat. Citeşte aici declaraţia ei!

Nicoleta Luciu: "Îmi place Nicoleta. Eu gândesc aşa. În urmă cu vreo zece ani, ea vindea tot: reviste de bărbaţi, reviste de maşini, reviste de gătit, şaibe, cuie, tot. Unde era Nicoleta era tot".

Oana Zăvoranu: "E mută, nu? Deci are voce. E o vorbă care spune că printr-un contact sexual poţi să iei multe, dar nu şi talent. Pepe are în continuare talent şi o personalitate unică, Oana, pe de altă parte, are o personalitate aparte. E bine că fiecare a rămas la locul lui şi nu au luat nimic unul de la altul", a glumit Dana Dorian.

 
 
Loading...