Marcel Pavel şi Dulce Pontes, cea care este supranumită "regina muzicii fado" i-au încântat la Bucureşti pe fanii acestui gen muzical într-un regal muzical de excepţie.


5000 de bucureșteni l-au aplaudat pe Marcel Pavel și Dulce Pontes, duminică seară la Sala Palatului din București, când artista portugheză a cântat pentru a doua oară pe plaiurile noastre.

CLIIMA20140210_0159_1.jpg

Marcel Pavel si Dulce pontes

Marcel Pavel a întâmpinat-o la aeroport pe Dulce Pontes

Marcel Pavel a fost solicitat de impresarii celebrei cântăreţe portugheze Dulce Pontes, pentru a interpreta alături de ea una din piesele de referință ale acesteia. "O mare e TU" se numește piesa pe care artistul nostru a cântat-o în duet cu "regina muzicii fado".

CLIIMA20140210_0160_1.jpg

Marcel Pavel si Dulce pontes

Dulce Pontes şi-a legat numele de colaborări cu artişti de prestigiu precum José Carreras, Cesária Évora sau Andrea Bocelli, însă cea mai spectaculoasă colaborare din cariera sa este cea cu legendarul compozitor italian Ennio Morricone.

CLIIMA20140210_0161_1.jpg

Marcel Pavel si Dulce pontes

În 2003, albumul „Focus", rodul colaborării lor, a înregistrat vânzări ce i-au adus solistei discul de aur în doar 20 de zile! Primul său album, "Lusitana" a fost lansat în 1993, iar în anul următor a ajuns pe piaţa albumul "Làgrimas", material ce a consfinţit consacrarea solistei la nivel mondial. Pe albumul "Làgrimas" se afla şi emblematica piesă "A Cancao do Mar," care se regăseşte pe coloana sonora a producţiei hollywoodiene "Primal Fear", cu Richard Gere în distribuţie.

CLIIMA20140210_0162_1.jpg

Marcel Pavel si Dulce pontes 
 
Loading...
Citeste tot despre: