Viorel Lis este grav bolnav şi a avut mai multe pierderi de memorie în ultimele cinci luni.


Îndeamnat de Oana, VIorel a fost la mai mulţi doctori, iar într-un final a aflat că are leziuni vasculare pe creier şi riscă chiar să aibă un accident vascular în urma căruia ar putea rămâne paralizat.

"Prima dată a fost prin oraş, am simţit că nu mai ştiu de mine, am tremurat, m-am încălzit, asta acum vreo cinci luni. A doua oară, m-a sunat Oana, nu şiam cine mă sună. A treia oară eram în casă cu ea, nu o mai cunoşteam. A patra oară, mergeam cu maşina, conduceam şi dintr-o dată nu am mai ştiut de mine", a povestit Viorel Lis. 

Oana Lis este încă zdruncinată de veste şi nu ştie ce să se facă acum, mai ales că fostul primar i-a fost mereu sprijin.

"Au fost câteva luni foarte grele pentru mine. El era sprijinul meu şi îmi oferea orice. Nu mă aşteptam, Viorel a fost un om puternic, nu i-am văzut vârsta, a fost foarte greu să descopăr ce are. Am fost la mulţi doctori. A avut tratamente din cauza cărora putea să moară", a povestit Oana la emisiunea "La Măruţă".

CLIIMA20130923_0097_1.jpg

Oana Lis (captură «La Măruţă»)

Deşi acum e mai bine şi nu a mai avut niciun episod în care să nu mai ştie de el, soţiei sale îi e mereu teamă că Viorel poate să rămână paralizat.

"Nu mai ştia de el, de persoanele apropiate, apoi îşi revenea complet. Dar trebuia să îi vorbesc ca unui copil. Nu mai ştia unde suntem. A fost groaznic. Trebuie să ia tratamentul şi are o dietă, dar există riscul să rămână legumă.  Acum e mai bine, datorită tratamentului", a mai adăugat soţia fostului primar.


 
 
Loading...