Viorel Lis are mari probleme de sănătate, iar medicii i-au spus că are leziuni vasculare pe creier, lucru care i-ar putea provoca un accident vascular şi chiar paralizie.


Lis a povestit că are depresii din cauza bolii şi îşi dă seama că viaţa lui se apropie de sfârşit. Mai mult, el a avut o perioadă când nu mai recunoştea pe nimeni din persoanele apropiate

"Am depresii şi mă gândesc la moarte. Am momente în care îmi visez părinţii. Au fost nişte oameni care au avut grijă de mine enorm. Mă apucă depresia când văd oameni din generaţia care mor, mă gândesc că şi viaţa mea se duce, se termină. A fost grav. Am avut momente în ultimele luni când nu recunoşteam oameni pe care îi ştiu de o viaţă. Dar medicamentele astea îmi fac bine, nu mai am pierderi de memorie", a spus Lis la emisiunea "La Măruţă".

Cu lacrimi în ochi, Oana a povestit că reacţiile lui Viorel o sperie şi că nu ştie ce să facă pentru omul care a fost alături de ea 15 ani din viaţă.

"A devenit mai sensibil din cauza bolii. Nu îşi dă seama de ceea ce spune. M-a întrebat într-o dimineaţă unde se duc toţi oamenii ăştia care mor. E greu pentru că nu ştiu ce să fac", a recunoscut Oana. 


 
 
Loading...