Mirela Stelea, designerul premiat în 2011 cu Trofeul de Excelenţă Eva pentru cel mai bun debut în modă, revine cu o nouă colecţie de senzaţie.


După ce anul trecut a lansat prima colecţie Cruise şi prima colecţie integrală de salopete din România, Mirela Stelea a lasat o nouă linie de rochii de cocktail şi red carpet, intitulată Asmara.

Noile creaţii vestimentare semnate Mirela Stelea sunt realizate din mătase naturală de cea mai bună calitate şi sunt îmbogăţite cu aplicaţii discrete de dantelă, paiete metalizate, mărgele fine şi cristale Swarovski.

Pentru noua colecţie, Mirela Stelea a pregătit o şedinţă foto specială, realizată în palatul Cesianu-Racoviţă (sediul Artmark).

Concepută ca un manifest împotriva anilor de androginie, această colecţie propune o feminitate impregnată de eleganţă şi de graţie.  Materiale precum mătasea naturală, dantela, satinul, în tonuri pastelate, nude, turcoaz, oranj sau lila şi aplicaţii manuale de paiete metalizate, mărgele preţioase sau cristale Swarovski- constituie materia primă pentru o colecţie de rochii de seară şi cocktail, dedicată unei femei pentru care arta seducţiei nu mai este un secret.

Punând accent pe rochii vaporoase, confortabile şi feminine noua colecţie Mirela Stelea privilegiază o modă "facile a vivre".
„În limba arabă Asmara înseamnă fluture, iar acest cuvânt exprimă pe deplin ideea acestei colecţii: frumuseţe, culoare, libertate, lejeritate şi rafinament. Silueta clasică este redefinită prin tăieturi surprinzătoare, aplicaţii manuale de cristale şi combinaţii sublime de culori. Femeia care îmi poartă rochiile trebuie să se simtă liberă, întocmai ca un fluture", declară Mirela Stelea.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: