Zina Dumitrescu dă dovadă de faptul că încă este o femeie puternică în ciuda vârstei înaintate (77 de ani) şi a faptului că în momentul de faţă trăieşte la centrul pentru bătrâni Snagov, din Ghermăneşti.


Ea a povestit că are de gând să lanseze o nouă colecţie de haine, chiar de Paşte.

«Voi face o colecţie, sper de Paşte, voi merge să cumpăr materialele şi voi da colecţia în lucru la Casa de Modă Venus. Pentru prezentare, voi alege manechine tinere. Apoi vreau să scriu o carte despre viaţa mea, despre oamenii pe care i-am cunoscut şi pe care i-am lansat», a mărturisit Zina Dumitrescu, pentru www.ziarulring.ro.

Mai mult decât atât, creatoarea de modă susţine că este foarte mulţumită de felul în care îşi petrece zilele la Ghermăneşti.

«Mă trezesc la 7:30, pe la 9:00 e masa, îmi beau cafeluţa, ies pe afară, mă plimb, fac gimnastică în fiecare zi, pentru că avem tot felul de aparate şi o profesoară care ne îndrumă. Încerc să-mi păstrez tonusul. Nu dorm niciodată la prânz, citesc sau mă uit la ştiri şi divertisment. Seara stau la TV sau mă plimb. Când îmi vine inspiraţia, las totul şi mă duc la hârtia de desen», a spus Zina.

Cu toate acestea, «mama Zina» recunoaşte că mai are o dorinţă care deocamdată nu i-a fost împlinită: «Îmi doresc o nepoţică pe care să o cheme Miruna Alexandra şi care să-mi moştenească talentul de designer»

 
 
Loading...