O mulţime de cântece de dragoste, show-uri inedite şi multe surprize se anunţă săptămâna viitoare în localurile şi sălile de spectacole din Capitală. Multe sunt destinate femeilor, doar urmează ziua lor. Iată unde te poţi distra!


Artişti de renume cântă la mall

andra_afi.jpg

Andra are concert în AFI
Andra are concert în AFI

Doamnele şi domnişoarele care trec marţi prin AFI Palace Cotroceni vor avea parte de un spectacol special pentru ele. PRO Fm organizează cea de-a cincea ediţie a concertului Super Girl, în cadrul căruia vor urca pe scenă cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sînă, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka, Mira. Concertul începe la ora 19.00, intrarea fiind gratuită. Până la 8 martie, AFI găzduieşte un târg de mărţişoare. În plus, cei care au rude sau prieteni în străinătate, vor avea ocazia să le trimită un „mărţişor călător” din argint dacă se înscriu în campanie până pe 8 martie.

Concert Joy Band cu intrare liberă

maridana.jpg

Joy Band
Joy Band

Marți, 8 martie, sărbătorim Ziua Femeii cu muzică bună și distracție pe cinste, plus surprize pentru doamnele și domnișoarele prezente! Joy Band, o trupă tânără și plină de energie, va cânta la Gatto Lounge din Bucureşti cele mai îndrăgite cover-uri care să vă scoată la dans. Barmanii vor pregăti cocktail-uri speciale pentru fete și nicio lady nu va scăpa nepremiată, inclusiv cu vouchere la săli de sport. Intrarea este liberă.

Gheorghe Zamfir, invitat în concertul lui Richard Clayderman

4._2col.jpg

Richard Clayderman
Richard Clayderman

Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine în România pentru o serie de spectacole care au loc azi la Bacău, mâine la Braşov, marţi la Craiova şi miercuri la Sala Palatului din Bucureşti. Show-urile vor crea o atmosferă romantică de primăvară, fiind cadoul perfect pentru doamne şi domnişoare, de ziua lor. ”Balade pour elle” este o producție grandioasă completată de decoruri impresionante și efecte de lumini care transpun publicul într-un univers al tandreței. Sublimele acorduri de pian se vor împleti cu sunetul cristalin de nai, pentru că invitat special va fi legendarul maestru al naiului Gheorghe Zamfir, făcând din acest eveniment o premieră mondială la care se vor întâlni doi titani ai muzicii internaționale. Biletele au preţuri cuprinse între 140 şi 350 de lei.

Circul naţional din China vine la Bucureşti

5._2col_circ.jpg

Circul Naţional din China
Circul Naţional din China

Recunoscuţi la nivel mondial pentru mişcările, acrobaţiile şi momentele senzaţionale pe care le creează, artiştii de la Circul Naţional din China ajung în Bucureşti pentru un spectacol impresionant, care te va introduce într-o lume misterioasă, palpitantă, la limita dintre înţelegere şi pericol. Joi, 10 martie, la Sala Palatului, timp de două ore ai ocazia să-i priveşti pe cei mai buni 40 de circari, care vor face acrobaţii ce depăşesc imaginaţia. Biletele costă 59, 99 sau 199 de lei.

Direcţia 5 are un cadou pentru femei

Muzica este cel mai frumos cadou pe care Direcţia 5 îl poate oferi doamnelor şi domnişoarelor. Asta în cadrul unui concert care va avea loc marţi, 8 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală

 
 
Loading...
Citeste tot despre: