O tănără a fost îngrozită după ce a fost adăugată într-un grup de pe Facebook, unde mai mulţi colegii de-ai ei de la facultate îşi dădeau mesaje pline de aluzii sexuale la adresa ei. Eleanor a declarat că s-a simţit ruşinată şi jignită şi a cerut ca acest abuz să nu fie trecut cu vederea.


Eleanor, în vârstă de 22 de ani, a fost adăugat într-un chat de pe Facebook din greşeală. Deşi cel care a făcut greşeala a scos-o imediat, ea a putut să citească mesajele mai vechi. Acolo, colegi de-ai ei de la facultatea din Melbourne vorbeau despre ea şi descriau în delatiu ce i-ar face în pat. Fata a decis să publice totul pentru a demonstra că femeile sunt încă victime ale sexismului şi sunt considerate obiecte de către bărbaţi. 

"Să o luăm cu noi în Thailanda, am nevoie de o bicicletă" sau "aş arunca-o în pat" erau doar câteva dintre comentariile făcute de băieţi.

Cei care au citit comentariile au reacţionat ca Eleanor şi au spus că băieţii care se aflau în acel chat sunt "respingători", conform mirror.co.uk. 

Fata a dezvăluit că nu se simte în siguranţă cu ei la cursuri şi vrea să îi reclame administraţiei facultăţii. Ea a mai povestit că pe unii îi ştia din vedere, dar restul erau necunoscuţi. 

Deşi toţi cei care au văzut postarea lui Eleanor şi-au exprimat susţinerea pentru ea, unul dintre băieţi a comentat, spunând că totul era o glumă şi că Eleanor nu ar trebui să ia nimic în serios.

 
 
Loading...